Een onwerkbaar patroon werkt niet

Actie leidt tot resultaat en je hebt momentum nodig om in de juiste richting te blijven bewegen. Veel niet behaald resultaat komt voort uit niet werkbare patronen. Een niet werkbaar patroon is iets wat je structureel doet wat je ervan weerhoudt om je resultaat te behalen.

 

Voorbeelden van onwerkbare patronen

 

Er zijn 1001 onwerkbare patronen te bedenken, hierbij twee voorbeelden:

Voorbeeld 1: Je zit op de bank en weet dat je moet sporten maar je doet het niet omdat je geen zin hebt en je had al zo’n drukke dag. Als dat vaker gebeurt dan weerhoudt dat je ervan om aan je gezondheid en je fitheid te werken.

Voorbeeld 2: Het kan zo zijn dat je onterechte kritiek ontvangt en dat weet je. Maar van kritiek sla je dicht en je kiest ervoor om het te laten gaan. Ookal gaat het knagen en krijg je er stress van.

Dit zijn daarom allebei niet werkbare patronen voor jou. Waar het om gaat is dat je je bewust bent van deze patronen. Als je niet weet welke niet werkbare patronen je hebt zul je er altijd in meegesleurd worden.


Dus vandaag een kleine ‘do it yourself’ opdracht voor thuis. Neem hier eens echt goed de tijd voor.

Stel jezelf de volgende vragen en werk ze uit: Welk resultaat blijft uit? Dus welk doel behaal je niet? En welk gedrag veroorzaakt dat?

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Een weekje de sfeer proeven?

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken hoe leuk het is om deel te nemen aan de lessen bij INVORMsport. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over de werkwijze bij ons en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van je proefweek. Of bel direct naar 06 16 94 78 571 voor meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan!