Contact

Heb je nog vragen of wil je eerst even een proefles uitproberen? Neem dan ook gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel naar 06 16 94 78 57. Onze medewerkers kunnen alle vragen over onze tarieven en abonnementen beantwoorden. Ook geven we advies over welke abonnementsvorm en welke soort activiteit het beste bij jouw persoonlijke wensen aansluit.

Contactgegevens

De Langkamp 16A
3961 MS Wijk bij Duurstede
E: info@invormsport.nl
T: 06-16947857

Openingstijden

Ma : 06:00 – 22:00
Di   : 06:00 – 22:00
Wo : 06:00 – 22:00
Do  : 06:00 – 22:00
Vr   : 06:00 – 17:00
Za  : 06:00 – 13:00
Zo  : 09:00 – 12:00

Social media

Kijk op de kaart voor onze locatie

Vragen

WAAR KAN IK JULLIE VINDEN?
  • Je kan ons vinden De Langkamp 16A, 3961 MS Wijk bij Duurstede

  •  
HOE ZIT HET MET PARKEREN?

We hebben een ruime parkeerplaats. Je kunt je auto dan ook letterlijk voor de deur parkeren. Wel zo handig!

HOE ZIT HET MET DOUCHEN EN KLEEDKAMERS?

Er zijn douches aanwezig in onze kleedkamers.

HOE KAN IK LID WORDEN?

Alles begint bij ons met een gratis proefweek. Je kan hier klikken om je hiervoor in te schrijven. Liever (direct) aanmelden bij ons in de sportschool? Ook geen probleem. Kom bij ons langs en meld je bij de balie.

HOE KAN IK RESERVEREN VOOR EEN LES?

Lessen kun je reserveren via onze app. In de app kan je via de knop ‘Aanmelden’ een les selecteren uit het rooster en jouw reservering maken.

WELKE GROEPSLESSEN BIEDEN JULLIE AAN?

Wij bieden meer dan 10 verschillende workouts voor volwassenen per week. Genoeg te kiezen dus! Je vindt ons aanbod hier >

KAN IK EENS EEN GROEPSLES PROBEREN?

Jazeker! Via onze website kun je een gratis proefweek aanvragen. Zo kun je het sporten bij INVORMsport vrijblijvend een week lang proberen.

IK HEB GEEN ERVARING, IS DAT ERG?

Helemaal geen probleem, onze lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Reserveer gewoon eens voor een les en kijk of het wat voor jou is.

Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je altijd mailen naar info@invormsport.nl

Een weekje de sfeer proeven?

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken hoe leuk het is om deel te nemen aan de lessen bij INVORMsport. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over de werkwijze bij ons en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van je proefweek. Of bel direct naar 06 16 94 78 57 voor meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan!

Onbeperkt sporten voor €39,75 ?

25%

korting per maand