Fitness

Fitness in Wijk bij Duurstede

Wil jij in Wijk bij Duurstede beginnen met fitness? Schrijf je dan in bij INVORMsport en maak kennis met ons ‘Onbeperkt Fitness’ concept. Onze sportschool is persoonlijk en biedt jou alle ruimte en middelen die je nodig hebt om fitter te worden. Zo heb je in onze fitnessruimte nooit last van overmatige drukte en te veel mensen om je heen. In onze 1200m2 gym in Wijk bij Duurstede is er altijd ruimte voor jou!

  • Mannen en vrouwen
  • Vrije keus
  • GEGARANDEERD PLEK
  • 1200 M2
  • MODERNE APPARATUUR

Wij scoren een:

Bekijk hier de Fitness Area!

De voordelen van fitness

Fitness is een sportactiviteit waarmee je jouw conditie, kracht en vetverbranding kunt verbeteren. Met behulp van fitnessapparaten of sporttoestellen werk je aan een sterker en gezonder lichaam, bijvoorbeeld door middel van cardiotraining of krachttraining.

Er zijn talloze redenen waarom het een goed idee is om te beginnen met fitness:

  • Door de oefeningen die je doet, maak je de spieren in je lichaam sterker. Hierdoor wordt het risico op blessures kleiner.
  • Het doen van cardio-oefeningen is goed voor je longen en je hart en het verbetert je conditie.
  • Fitness helpt je om vet te verbranden en dus om af te vallen.
  • Daarnaast heeft het een positief effect op bijvoorbeeld je bloeddruk en je cholesterolgehalte.

Kort gezegd zorgt fitness ervoor dat je op alle vlakken fitter wordt. En wie wil dat nou niet?

Fitness bij INVORMsport in Wijk bij Duurstede

Bij INVORMsport bieden wij het jou welbekende ‘Onbeperkt Fitness’ concept. Dit betekent dat je voor een vast bedrag per maand onbeperkt kunt sporten in onze ruime fitnessruimte in Wijk bij Duurstede.

Wij hebben ervoor gekozen om altijd een maximaal aantal sporters per uur toe te laten. Dit biedt jou de mogelijkheid om te allen tijde te fitnessen zonder te veel drukte om je heen. Dat betekent geen rijen bij de toestellen of overmatige drukte. In onze ruim opgezette gym is er altijd ruimte voor jou!

Doordat wij werken met ledenstops kunnen wij altijd het aantal sporters blijven reguleren. Te veel gevulde uren? Dan komen er geen nieuwe leden bij.

Momenteel is er nog ruimte!

Onze reviews

Begeleiding van ervaren fitnesscoaches

Heb je behoefte aan wat extra hulp of advies tijdens het fitnessen? Dan kun je in onze gym altijd terecht bij onze ervaren en professionele fitnesscoaches. Zij helpen je graag alle oefeningen zo goed mogelijk uit te voeren, zodat jij er het meeste profijt van hebt. Onze trainers beschikken over kwalitatieve en relevante diploma’s, waardoor je altijd op de juiste manier wordt geholpen.

Schrijf je gauw in voor een gratis proefles

Benieuwd naar de mogelijkheden voor fitness bij INVORMsport? Schrijf je dan in voor onze gratis proefweek. Een week lang mag je geheel vrijblijvend gratis sporten in onze fitnessgym in Wijk bij Duurstede. Na het aanmelden ontvang je alle informatie die je nodig hebt!

Benieuwd naar onze tarieven? Bekijk ze op onze tarievenpagina.

Tarieven

Een weekje de sfeer proeven?

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken hoe leuk het is om deel te nemen aan de lessen bij INVORMsport. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over de werkwijze bij ons en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van je proefweek. Of bel direct naar 06 16 94 78 571 voor meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan!

Wijkse ondernemer? Meld je aan voor de gratis performance sessie

X