Maximaal 8 personen

Semi Personal Training

Wil jij gezonder worden, beter in je vel zitten, misschien een aantal kilo’s afvallen? Met Semi Personal training bij INVORMsport realiseren we samen jouw doelen. Met onze Semi Personal training krijg je de kwaliteit en begeleiding van Personal Training, tegen een aantrekkelijk tarief.

Met Semi Personal training train je met maximaal 8 personen tegelijk in onze luxe gym. Je traint met je eigen plan, dat speciaal voor jou gemaakt is door een van onze trainers. Je kunt dit schema zelf natuurlijk inzien via de app. Tijdens de training word je op professionele wijze begeleid door een van onze trainers. Deze zorgt ervoor dat je de oefeningen veilig uitvoert, dat je jouw eigen vooruitgang ziet en begrijpt én dat je plezier hebt in het sporten.

Van de meest effectieve oefeningen en je trainingsprogramma tot voedingsbegeleiding. Onze professionals staan voor je klaar en werken onderling samen, om jou te helpen de beste resultaten te behalen.

  • Maximaal 8 personen
  • Persoonlijk trainingsplan
  • Trainingsschema via de app
  • JOUW DOELEN BEHALEN
  • VOEDINGSBEGELEIDING
  • MET PLEZIER SPORTEN
  • OPTIMAAL RESULTAAT

Wij scoren een:

Tarieven

Een weekje de sfeer proeven?

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken hoe leuk het is om deel te nemen aan de lessen bij INVORMsport. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over de werkwijze bij ons en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van je proefweek. Of bel direct naar 06 16 94 78 57 voor meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan