2023 –> 2024

INVORMsport_fitness

Terwijl je nadenkt over hoe je de laatste dag van het jaar doorkomt, hebben wij iets speciaals voor jou – een exclusieve video die laat zien wat INVORMsport het afgelopen jaar heeft meegemaakt.

In de video zie je een jaar vol ontwikkeling, groei en leren

Klik op de link voor de Terugblik op 2023!

In 2020 werden we plotseling groter met de uitbreiding naar De Langkamp, gevolgd door een grote toename in 2021 met 400m2 binnenruimte en 450m2 buitenruimte.

Deze groei bracht uitdagingen met zich mee, vooral om onze eigen identiteit te behouden. Onze community groeide, met meer mensen en dus meer behoeften.

Als INVORMsport hebben we een duidelijke visie op training, fitheid en gezondheid.

We hebben geluisterd naar jouw verzoeken en zijn enthousiast ingegaan op de vraag naar meer groepslessen, zoals spinning en de House of Workouts lessen.

Dit was niet direct in lijn met onze oorspronkelijke visie, maar we hebben geprobeerd een balans te vinden.

We introduceren een vernieuwde INVORMsport-ervaring met een ‘Oude INVORMsport’ en een nieuwe benadering met fitness, een concept waar we eerder niet zo enthousiast over waren, maar nu met een eigen twist.

We bieden jou een perfecte omgeving voor het werken aan je doelen, met eerlijke tarieven, vroege openingstijden, veel fitnesstoestellen en gratis digitale trainingsschema’s.

In 2024 nemen we afscheid van sommige lessen die we het afgelopen jaar hebben getest. Mede door het afscheid nemen van deze lessen hebben we meer tijd en energie om te richten op ons huidige aanbod. Een aanbod waar we volledig achter staan omdat we weten dat we voor iedereen dé manier hebben om fit te worden en te blijven.

We gaan het nieuwe jaar in met hernieuwde energie en een terugkeer naar onze oude identiteit.

Jij bent een onmisbaar onderdeel van onze community en we kijken ernaar uit om samen met jou te groeien, uitdagingen te overwinnen en successen te vieren!

Proost op een geweldig nieuw jaar!

Met sportieve groeten,

Het INVORMsport-team

p.s: ‘Knal’ jij samen met ons het nieuwe jaar in?

Goede voornemens gaan je niet helpen, de 90 days challenge wel!

Meld je aan voor de (vrijblijvende) informatieochtend op 10 februari 2024 10:00 uur!

—> Mail “JA” Ik ben erbij! naar info@invormsport.nl

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Een weekje de sfeer proeven?

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken hoe leuk het is om deel te nemen aan de lessen bij INVORMsport. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over de werkwijze bij ons en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van je proefweek. Of bel direct naar 06 16 94 78 571 voor meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan!