Over ons

INVORMsport

INVORM sport biedt iedereen – van jong tot oud – een veilig en ontspannen klimaat om te kunnen sporten.

Je vindt hier dé ideale sportomgeving om te werken aan je fysieke doelstellingen. Of je nou wilt werken aan je conditie, spiermassa, op zoek bent naar Personal Training of juist groepslessen wilt volgen; wij hebben het allemaal in huis. Bij ons sta jij centraal op een plek die jou alle ruimte en middelen biedt die je nodig hebt én verdient.

FACILITEITEN

  • NO NONSENSE
  • DE JUISTE BEGELEIDING
  • UITGEBREIDE VOORZIENINGEN
  • HEERLIJKE KOFFIE

Ons team

Sander van der Vlies Personal Trainer en Bedrijfsleider

SANDER VAN DER VLIES

Personal Trainer en Bedrijfsleider

NIELS DE JONG

Personal Trainer en assistent Bedrijfsleider

Senky personal trainer invormsport

Senky Szentkerestyova

Personal Trainer

Joel Brandsma personal trainer invormsport

Joël Brandsma

Personal Trainer

Paddi Broad bbbb trainer invormsport

Paddi Broad

BBBB Trainer

Wilma Kemp invormsport

WILMA KEMP

Groepstrainer

Leontien Schaap invormsport

Leontien schaap

Shake & Pump trainer en BBB trainer

Marjon Hartwigsen invormsport

Marjon Hartwigsen

Shake & Pump trainer en BBB trainer

Petra Troost invormsport

Petra Troost

Wellness masseur

Waarom onze leden zo tevreden zijn

Professioneel

Al onze trainers zijn echte motivators, voor hen draait het om jou, wat jij wilt bereiken. En zij begeleiden jou daar op de best mogelijke manier bij.

Training op maat

Onze trainers weten heel goed dat iedereen anders is en z’n eigen doelen en mogelijkheden heeft, daar wordt bij het opstellen van een trainingsprogramma goed rekening mee gehouden.

Persoonlijke aandacht

Bij ons staat aandacht hoog in het vaandel, dat krijgen we ook vaak terug in testimonials van onze leden, dat zij bij onze club echt centraal staan.

Veel kennis over voeding

Bij ons kun je gepaste voedingsadviezen en compleet uitgeschreven recepten ontvangen via de app. En deze vallen bij veel van onze leden goed in de smaak!

Laagdrempelig

Bij onze club voel je je heel snel thuis. De sfeer is ontspannen, geen ‘kijk mij nou’ omgeving, maar gewoon no nonsense lekker sporten.

Hygiënisch

Sporten in een frisse en schone omgeving is ons uitgangspunt. Daarom doen wij elke dag ons best om het spik en span te houden.

Onze huiskamer

Na of voor het sporten staat er bij ons altijd een heerlijke kop koffie of cappuccino voor je klaar. Ben je toevallig in de buurt, wandel dan gerust even naar binnen en ontspan en geniet van onze ongedwongen huiselijke sfeer!

Proef de sfeer bij INVORMsport

Wijk bij Duurstede

Een weekje de sfeer proeven?

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken hoe leuk het is om deel te nemen aan de lessen bij INVORMsport. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over de werkwijze bij ons en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van je proefweek. Of bel direct naar 06 16 94 78 571 voor meer informatie.