Over ons

INVORMsport

INVORM sport biedt iedereen – van jong tot oud – een veilig en ontspannen klimaat om te kunnen sporten.

Je vindt hier dé ideale sportomgeving om te werken aan je fysieke doelstellingen. Of je nou wilt werken aan je conditie, spiermassa, op zoek bent naar Personal Training of juist groepslessen wilt volgen; wij hebben het allemaal in huis. Bij ons sta jij centraal op een plek die jou alle ruimte en middelen biedt die je nodig hebt én verdient.

Faciliteiten

 • NO NONSENSE
 • DE JUISTE BEGELEIDING
 • UITGEBREIDE VOORZIENINGEN
 • HEERLIJKE KOFFIE

Wij scoren een:

Waarom onze klanten zo tevreden zijn

 • Professioneel

  Al onze trainers zijn echte motivators, voor hen draait het om jou, wat jij wilt bereiken. En zij begeleiden jou daar op de best mogelijke manier bij.

 • Persoonlijke aandacht

  Bij ons staat aandacht hoog in het vaandel geschreven, dat krijgen we ook vaak terug in testimonials van onze leden, dat zij bij onze club echt centraal staan.

 • Laagdrempelig

  Bij onze club voel je je heel snel thuis. De sfeer is ontspannen, geen ‘kijk mij nou’ omgeving, maar gewoon no nonsense lekker sporten.

 • Training op maat

  Onze trainers weten heel goed dat iedereen anders is en z’n eigen doelen en mogelijkheden heeft, daar wordt bij het opstellen van een trainingsprogramma goed rekening mee gehouden.

 • Veel kennis over voeding

  Bij ons kun je gepaste voedingsadviezen en compleet uitgeschreven recepten ontvangen via de app. En deze vallen bij veel van onze leden goed in de smaak!

 • Hygiënisch

  Sporten in een frisse en schone omgeving is ons uitgangspunt. Daarom doen wij elke dag ons best om het spik en span te houden.

Onze huiskamer

Na, voor of zelfs tijdens het sporten staat er bij ons altijd een heerlijke kop koffie of cappuccino voor je klaar. Ben je toevallig in de buurt, wandel dan gerust even naar binnen en ontspan en geniet van onze ongedwongen huiselijke sfeer!

Gratis proefweek

Proef de sfeer bij INVORMsport Wijk bij Duurstede

Een weekje de sfeer proeven?

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken hoe leuk het is om deel te nemen aan de lessen bij INVORMsport. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over de werkwijze bij ons en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en de tarieven. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van je proefweek. Of bel direct naar 06 16 94 78 57 voor meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan

Wijkse ondernemer? Meld je aan voor de gratis performance sessie

X