De nieuwe 90 Days Challenge gaat starten

BY Jeroen Meijer | 25 januari 2024 | LEESTIJD: 3 MIN

Welkom bij de nieuwste editie van onze 90 Days Challenge! Op 10 februari is de presentatie waarbij we ingaan op jullie huidige patronen en obstakels waar jullie tegenaan lopen. Daarnaast vragen we ook naar jullie nieuwe doelen. Wil je meer balans in je leven? Of wil je toch die laatste kilo’s kwijt? Dat zijn allemaal doelen die je kunt behalen in de 90 Days Challenge. 

 

Verandering is altijd een uitdaging

Ons brein houdt van comfort en voorspelbaarheid. Veranderingen betekenen vaak het onbekende, wat als een bedreiging kan worden geïnterpreteerd. Dit kan leiden tot angst, twijfel en het vermijden van nieuwe activiteiten. De 90 Days Challenge gaat dit “gevecht” aan en zorgt voor echte verandering!

 

Hoe gaan we het Reptielenbrein omzeilen tijdens de 90 Days Challenge?

Er zijn 4 handige handvatten die we ook tijdens de Challenge gaan gebruiken:

  1. Bewustwording: Herken de irrationele angsten en twijfels die opkomen wanneer je voor verandering staat. Bewustwording is de eerste stap naar verandering.
  2. Stapsgewijze Doelen: Het reptielenbrein houdt van kleine, haalbare doelen. Verdeel je 90 Days Challenge in behapbare stappen, zodat je brein zich niet overweldigd voelt
  3. Positieve Associaties: Verander je perspectief door positieve associaties te creëren met de nieuwe activiteit. Focus op de voordelen en successen die je zult behalen 
  4. Ondersteuning door anderen in de groep: Samen staan we sterker. Zoek steun bij mededeelnemers aan de 90 Days Challenge en motiveer elkaar om door te zetten

 

Ook te lezen in de ervaring van een van onze oud-deelnemers:

Door deel te nemen aan de 90 Days Challenge ben ik bewuster gaan letten op wat en hoe ik eet en drink.Voorheen at ik vaak maar 2 keer (soms 1 keer) per dag en dronk ik echt veel te weinig. Dit gaat nu al een stuk beter (maar kan nog beter). Ik eet nu in ieder geval 3 keer per dag en probeer minimaal 1 liter water te drinken.Gedurende de challenge ben ik 6,2 kg afgevallen en zijn er her en der toch wel de nodige centimeters af.Mijn doel is in deze dus wel bereikt.Nu gaan we werken aan het volgende gestelde doel.

 

Verandering is mogelijk!

Laten we samen tijdens de 90 Days Challenge de kracht van onze geest benutten en ons reptielenbrein tonen dat verandering niet alleen mogelijk is, maar ook belonend. Op naar een gezondere, sterkere versie van onszelf!

Meld je aan voor de informatieochtend op 10 februari om 10:00 uur om je verandering te beginnen en misschien win je een gratis deelname!

 

 

Voorwaarden voor de winactie van de gratis deelname zijn:

  • Volg INVORMsport op Instagram en Facebook
  • Like en Deel de Winactie van de 90 Days Challenge op Instagram en Facebook
  • Schrijf je in voor de presentatie van 10 februari
  • Je bent aanwezig bij de presentatie, want daar wordt de winnaar bekend gemaakt

 

Wijkse ondernemer? Meld je aan voor de gratis performance sessie

X