De beste en leukste trainingen

Wij bieden talloze workouts per week. Zo kies je met gemak de best passende training voor het behalen van jouw doelen – groot of klein. Onder professionele begeleiding van onze enthousiaste trainers in een inspirerende omgeving. 

Een overzicht van onze groepslessen/trainingen

GROEPSLESSEN

Met ons gevarieerde aanbod is er altijd wel een passende les voor jou bij!

YOGA

Door onze yogalessen word je je meer bewust van je lichaam, je ademhaling en hoe deze twee op elkaar inwerken. Je leert ook hoe lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

BOOTCAMP

Ervaar elke zondag hoe heerlijk het is om intensief met een groep te trainen in de buitenlucht. Weer of geen weer, het is altijd een super ervaring!

Een weekje de sfeer proeven?

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken hoe leuk het is om deel te nemen aan de lessen bij INVORMsport. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over de werkwijze bij ons en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van je proefweek. Of bel direct naar 06 16 94 78 571 voor meer informatie.