Yoga

HATHA YOGA

Bij onze Yogalessen wordt je je meer bewust van je lichaam, je ademhaling en hoe lichaam en geest met elkaar in verbinding staan. De trainingen geven je meer kracht, flexibiliteit en bevorderen je balans. Hierdoor zal je lichaam beter gaan functioneren. Wij bieden 3 verschillende Yoga lessen aan.

Hatha yoga is één van de vijf klassieke vormen van yoga. Bij Hatha yoga ligt het accent op de beoefening van lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama). Veel van die lichaamshoudingen hebben een positief effect op je zenuwstelsel, klieren en andere belangrijke organen met als resultaat een soepel lichaam. De les is voor iedereen. Heb je nog nooit aan yoga gedaan, dan is dit de perfecte les om mee te beginnen. De les gaat in een rustig tempo en de houdingen zijn simpel.

Elke les begint met een ontspanning van vijf minuten. Daarna volgen simpele oefeningen en houdingen. Deze beginnen we met simpele oefeningen om de doorbloeding in het lichaam op gang te brengen ter voorkoming van blessures. Daarna volgen de yogahoudingen. De les eindigt met een ontspanning van tien minuten. Deze les wordt afgesloten met een kopje thee.

  • Voor: Mannen en vrouwen
  • Leeftijd: Vanaf 16 jaar
  • Geschikt voor iedereen
  • Neem zelf je matje mee
 

ONTSPANNING                 SOEPELHEID                 ADEMHALING                 LOCATIE: YOGA AREA

Een weekje de sfeer proeven?

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken hoe leuk het is om deel te nemen aan de lessen bij INVORMsport. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over de werkwijze bij ons en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van je proefweek. Of bel direct naar 06 16 94 78 571 voor meer informatie.