Groepsles

Circuittraining

De naam zegt het al, bij onze circuittraining volg je een parcours van verschillende oefeningen voor je hele lichaam achter elkaar uit zonder tussendoor te pauzeren.

Het aantal oefeningen dat je achter elkaar uitvoert ligt meestal tussen de vier en acht stuks. Heb je alle oefeningen uitgevoerd (en het aantal herhalingen per oefening) dan heb je één ronde voltooid. Afhankelijk van de lengte van het parcours, doe je in een uur tijd een aantal rondes. Je gaat dus flink aan de bak, maar door de variatie in oefeningen blijft de workout speels.

Iedereen kan meedoen aan de circuittraining, het maakt niet uit wat je niveau is. Bij deze training worden vooral kracht en uithoudingsvermogen getraind.

  • Voor: Mannen en vrouwen
  • Leeftijd: Vanaf 16 jaar
  • Hoge intensiteit

KRACHT                         CONDITIE                         SNELHEID                         LOCATIE: GROUP AREA

De grootste
krachttraininglocatie

in de provincie Utrecht
en omstreken

6 dagen per week al om 6:00u geopend

train voor je werk,
red je vrije avond

Een uitgebreid trainingsaanbod

Individueel of in groepen, of er tussenin, de keuze is aan jou

Een weekje de sfeer proeven?

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken hoe leuk het is om deel te nemen aan de lessen bij INVORMsport. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over de werkwijze bij ons en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van je proefweek. Of bel direct naar 06 16 94 78 571 voor meer informatie.

Onbeperkt sporten voor €39,75 ?

25%

korting per maand