60 minuten intensief trainen in de buitenlucht

BOOTCAMP

Altijd gevarieerd en altijd gezellig
Al sinds 2012 staan wij elke zondagochtend om 09.30 uur klaar om een mooie en gezellige bootcamp training te verzorgen. Het mooie van deze trainingen is dat je altijd lekker buiten sport. Als het regent kan dat wel eens een drempel zijn maar gelukkig merk je daar niets meer van als je eenmaal bezig bent. Sterker nog, vaak maakt dit de Bootcamp ervaring zelfs nog net even wat stoerder 😉

Onze bootcamp groep bestaat uit een consequente groep sporters, en dat is natuurlijk niet voor niets. Het samenwerken en de gezelligheid tijdens de uitdagende elementen in de training maakt het voor sommige zelfs verslavend!

Doe jij zondag ook mee?

  • Voor: Mannen en vrouwen
  • Leeftijd: Vanaf 16 jaar
  • Intensief
 
 
 

CONDITIE                  KRACHT                 ALLROUND                 LOCATIE: BUITEN

Tarieven

De grootste
krachttraininglocatie

in de provincie Utrecht
en omstreken

6 dagen per week al om 6:00u geopend

train voor je werk,
red je vrije avond

Een uitgebreid trainingsaanbod

Individueel of in groepen, of er tussenin, de keuze is aan jou

Een weekje de sfeer proeven?

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken hoe leuk het is om deel te nemen aan de lessen bij INVORMsport. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over de werkwijze bij ons en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van je proefweek. Of bel direct naar 06 16 94 78 571 voor meer informatie.

Onbeperkt sporten voor €39,75 ?

25%

korting per maand