Cottage cheese met bosbessen en pecannoten

BY Krista | 25 september 2023 | LEESTIJD: 1 MIN

Bereidingstijd: 10 minuten

 

Wil jij ook wel eens iets anders dan salade of brood middags? Dit is een lekkere lunch, simpel in bereiding en makkelijk om mee te nemen en/of onderweg op te eten. Een snellere manier om je portie eiwitten binnen te krijgen is er bijna niet!

 

Ingrediënten:

  • 100 gram bosbessen (bevroren)
  • 200 gram Cottage cheese
  • 20 gram pecannoten

 

Bereiding:

Laat de bosbessen eerst ontdooien. Dit kun je doen door deze de avond van te voren uit de vriezer te halen of deze voor maximaal 30 seconden in de magnetron te zetten. Gooi het vocht van de ontdooide bosbessen niet weg. Meng de bosbessen inclusief vocht met de cottage cheese en pecannoten. Breng op smaak met eventueel wat peper en zout en eetsmakelijk!

 

Energie:

  • Kcal 363
  • Eiwit: 27 gram
  • Koolhydraat: 12 gram
  • Vet: 22 gram

Wijkse ondernemer? Meld je aan voor de gratis performance sessie

X