Broodje rosbief met frambozen

bereidingstijd: 10 minuten

Wie houdt er nu niet van een lekker broodje zo af en toe? Zeker met de zomerse dagen is het heerlijk om een broodje te eten. Een broodje is ook handig om mee te nemen voor onderweg of bij het water. We hebben een heerlijk broodje gemaakt met een zoete twist, oftewel frambozen.

Ingrediënten:

  • 1 meergranenbol (+/- 50 gram)
  • 100 gram rosbief
  • 50 gram frambozen
  • 1 handje sla
  • 10 ml honing mosterd dressing
  • snufje peper en zout

Bereiding:

Snijd de meergranenbol door de helft. Beleg beide helften met wat sla en daarbovenop de rosbief met de frambozen. Sprenkel de dressing over de rosbief en breng op smaak met peper en zout en smullen!

Energie:

kcal 293

eiwit: 29 gram

koolhydraat: 30 gram

vet: 6 gram

Tip: meer vetten nodig? Voeg dan wat gemengde noten of pesto toe.

Deel dit bericht

Een weekje de sfeer proeven?

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken hoe leuk het is om deel te nemen aan de lessen bij INVORMsport. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over de werkwijze bij ons en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van je proefweek. Of bel direct naar 06 16 94 78 571 voor meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan!

Onbeperkt sporten voor €39,75 ?

25%

korting per maand