Broodje hamburger

Broodje hamburger

Heb jij ook zin in een broodje hamburger? Wij eigenlijk altijd wel! We hebben nu een recept voor je gemaakt met een Black Angus burger.

Je kan uiteraard zelf een burger naar keuze kiezen. Denk hierbij aan een Jalapeno Burger of een Burger gemaakt van kipgehakt.

Ingrediënten:

 

1 broodje voor een hamburger (75 gram)

1 Black Angus burger (125 gram)

10 gram Kaas 48+ (het liefst Beemster)

2 plakken augurk

1 plak tomaat

1 blaadje sla

peper en zout

 

Bereidingswijze:

 

Verwarm de oven op 220 graden.

Bak ondertussen de burger gaar in de pan. Gebruik hiervoor een anti-aanbaklaag. Je hebt geen boter nodig aangezien de burger van zichzelf al vet genoeg is.

Zodra de oven warm is snijd je het broodje doormidden en leg de 2 helften voor 2 minuten in de oven. Hierdoor wordt het broodje lekker krokant.

Snijd de tomaat in dikke plakken.

Beleg het broodje met een blaadje sla. Daarna beleg je hem met augurk, daarbovenop de burger, dan de plakken kaas en als laatste de plak tomaat. Breng het op smaak met peper en zout.

Eetsmakelijk!

 

Energie:

 

kcal: 577

Eiwit: 32 gram

Koolhydraat: 41 gram

Vet: 32 gram

 

Vervang je de Black Angus burger door een burger van kipgehakt? Dan bevat het recept maar 450 kcal.

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Een weekje de sfeer proeven?

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken hoe leuk het is om deel te nemen aan de lessen bij INVORMsport. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over de werkwijze bij ons en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van je proefweek. Of bel direct naar 06 16 94 78 571 voor meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan!