Bananensplit met kwark, chocolade en karamelsaus

Bananensplit

Oh, wie wilt dat nou niet een toetje als ontbijt?! Deze heerlijke bananasplit is heerlijk en nog eiwitrijk ook! Het is gemaakt van magere kwark met noten&zaden en pure chocolade! Echt een traktatie in de ochtend!

Een super leuk gerecht voor als je eters op bezoek krijgt. Je kunt hem natuurlijk ook als toetje serveren ;-).

 

Ingredienten:

  • 200 gram magere Franse kwark
  • 10 gram eiwitpoeder (vanillesmaak)
  • 1 kleine banaan
  • 20 gram pure chocolade 85%
  • 10 gram amandelen
  • 20 gram noten & zaden van Eat Natural
  • 5 gram karamelsaus (ik heb de dessertsaus van Hero gebruikt)

 

Bereiding:

Snijd de banaan in de lengte doormidden. Breek vervolgens de chocolade in kleine stukjes. Leg de twee helften van de banaan op een bord. Schep de kwark op het bord erbij. Verdeel de noten&zaden, chocolade en amandelen eroverheen en garneer af met de karamelsaus. En klaar! Een super mooie creatie op het bord en super makkelijk te maken.

 

Energie:

kcal 523
Eiwit: 33 gram
Koolhydraat: 47 gram
Vet: 23 gram

Deel dit bericht

Een weekje de sfeer proeven?

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken hoe leuk het is om deel te nemen aan de lessen bij INVORMsport. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over de werkwijze bij ons en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van je proefweek. Of bel direct naar 06 16 94 78 571 voor meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan!

Onbeperkt sporten voor €39,75 ?

25%

korting per maand