Amerikaanse wafels met eiwitrijk ijs

Amerikaanse wafel met ijs

Bereidingstijd: 25 minuten

Ben je net als ons dol op American Pancakes? We hebben een keer een andere twist aan de pancakes gegeven. Dit keer hebben we van het beslag wafels gebakken heerlijk, oftewel Amerikaanse wafels!

 

Ingrediënten:

Voor 10 wafels:

1 pak Koopmans American pancakes

2 eieren

400 ml amandelmelk

1 tl. kaneel

 

Topping voor 1 portie:

1/2 banaan (in plakjes gesneden)

1 bolletje Breyers Cookie ijs

1 tl. schenkstroop

 

Bereiding:

Maak het beslag van de pancakes klaar volgens de bereidingswijze op het pak. Voeg aan het beslag nog wel 1 tl. kaneel toe voor extra smaak. Bak vervolgens van dit beslag 10 wafels in een wafelijzer.

 

Leg op een bord een wafel neer met verdeel hierover de banaan en voeg een bolletje ijs toe. Breng het op smaak met de stroop.

 

Eetsmakelijk!!

Tip: vervang het ijs voor heerlijke vanille kwark voor meer eiwitten!

Energie:

kcal: 237

Eiwit: 6 gram

Koolhdyraat: 48 gram

Vet: 2 gram

Deel dit bericht

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Een weekje de sfeer proeven?

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken hoe leuk het is om deel te nemen aan de lessen bij INVORMsport. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over de werkwijze bij ons en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van je proefweek. Of bel direct naar 06 16 94 78 571 voor meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan!