Yoga

Yoga in Wijk bij Duurstede

Wil jij in Wijk bij Duurstede beginnen met yoga? Bij onze Yogalessen word je je meer bewust van je lichaam, je ademhaling en hoe lichaam en geest met elkaar in verbinding staan. De trainingen geven je meer kracht, flexibiliteit en bevorderen je balans. Bij INVORMsport bieden we twee verschillende yogalessen aan: hatha yoga en yin yoga. Schrijf je gauw in en wij verwelkomen je graag in onze yoga area in Wijk bij Duurstede!

 • Voor: Mannen en vrouwen
 • Leeftijd: Vanaf 16 jaar
 • Geschikt voor iedereen
 • Neem zelf je matje mee (of leen er één van ons)
 • ONTSPANNING
 • SOEPELHEID
 • ADEMHALING
 • LOCATIE: YOGA AREA

Wij scoren een:

Bekijk de Yoga video

Waarom kiezen voor yoga?

Het regelmatig beoefenen van yoga heeft vele voordelen voor je gezondheid, zowel op fysiek als op mentaal gebied. Een aantal van de belangrijkste zijn:

 • Het verbetert je flexibiliteit;
 • Het versterkt je spieren;
 • Het verbetert je lichaamshouding;
 • Het vermindert stress en angstgevoelens;
 • Het verlaagt je bloeddruk.

Leer jezelf kennen met kriya yoga

Kriya yoga is één van de oudste klassieke yogavormen uit India en is uitermate geschikt voor als je kampt met lichamelijke tekortkomingen of al wat ouder bent. Door gedisciplineerd en vol overgave simpele houdingen uit te voeren leer je jezelf met kriya yoga beter kennen. Onze kriya yogalessen beginnen met een ontspanning van vijf minuten. Hierna volgen simpele (maar ook een paar uitdagende) oefeningen en houdingen. De les eindigt weer met een ontspanning van tien minuten.

Lees meer over kriya yoga

Onze reviews

Een soepel lichaam dankzij hatha yoga

Hatha yoga is één van de vijf klassieke vormen van yoga. Deze les is voor iedereen geschikt en is perfect om mee te beginnen als je nog nooit aan yoga hebt gedaan. Het accent ligt bij hatha yoga op de beoefening van lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken. Veel van deze lichaamshoudingen zijn erg goed voor je zenuwstelsel, klieren en andere belangrijke organen. Het resultaat is een soepel lichaam.

Lees meer over hatha yoga

Vind ontspanning en rust met yin yoga

Ben je al een gevorderde yogabeoefenaar, dan is yin yoga zeker wat voor jou. Dit is een langzame en rustige vorm van yoga, waarbij je de houdingen voor langere tijd vasthoudt (vaak zo’n drie tot vijf minuten). Het gevolg is steeds meer ruimte in je houding en een maximale ontspanning tot in het bindweefsel. Heb je behoefte om rust te creëren in het drukke dagelijkse leven, dan zijn onze yin yogalessen hiervoor zeer geschikt.

Lees meer over yin yoga

Gratis yoga proefles in Wijk bij Duurstede bij INVORMsport

Benieuwd naar de mogelijkheden voor yoga bij INVORMsport in Wijk bij Duurstede? Schrijf je dan in voor onze gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken of één van onze yogalessen iets voor jou is. Direct inschrijven kan natuurlijk ook: je hebt de keuze tussen een maandabonnement of een 10-rittenkaart. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Gratis proefweek

Tarieven

Een weekje de sfeer proeven?

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken hoe leuk het is om deel te nemen aan de lessen bij INVORMsport. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over de werkwijze bij ons en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van je proefweek. Of bel direct naar 06 16 94 78 571 voor meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan!

Wijkse ondernemer? Meld je aan voor de gratis performance sessie

X