Yoga

KRIYA YOGA

Bij onze Yogalessen wordt je je meer bewust van je lichaam, je ademhaling en hoe lichaam en geest met elkaar in verbinding staan. De trainingen geven je meer kracht, flexibiliteit en bevorderen je balans. Hierdoor zal je lichaam beter gaan functioneren. Wij bieden 3 verschillende Yoga lessen aan.

Kriya yoga is één van de oudste klassieke yogavormen uit India. Deze vorm van yoga leert je om met regelmaat simpele houdingen uit te voeren en dit met volledige overgave te doen. Oftewel met discipline en overgave leer je jezelf kennen. Deze les is geschikt voor iedereen. Simpeler en rustiger van aard dan hatha yoga. Deze les is dus uiterst geschikt voor mensen die op leeftijd zijn of kampen met lichamelijke tekortkomingen. Zoek je meer uitdaging, kijk dan even bij de hatha yoga.

Elke les begint met een ontspanning van vijf minuten. Daarna volgen simpele oefeningen en houdingen. Om toch een beetje de uitdaging op te zoeken, zullen er ook één of twee uitdagende houdingen tussen zitten. De les eindigt met een ontspanning van tien minuten. Deze les wordt afgesloten met een kopje thee. Ook krijg je wat huiswerk mee, zodat je leert om thuis dagelijks iets aan yoga te doen.

  • Voor: Mannen en vrouwen
  • Leeftijd: Vanaf 16 jaar
  • Geschikt voor iedereen
  • Neem zelf je matje mee
  • ONTSPANNING
  • SOEPELHEID
  • ADEMHALING
  • LOCATIE: YOGA AREA

Wij scoren een:

Tarieven

Een weekje de sfeer proeven?

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken hoe leuk het is om deel te nemen aan de lessen bij INVORMsport. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over de werkwijze bij ons en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en de tarieven. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van je proefweek. Of bel direct naar 06 16 94 78 57 voor meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan