Je beste denken

Elke keuze die je maakt is gebaseerd op je beste denken.

Elke beslissing die je maakt is dus op dat moment gedaan vanuit wat jij denkt dat het beste is. Maar waarom heb ik dan niet de resultaten die ik wil?

Je moet het zo zien, jouw beste denken van nu heeft je gebracht waar je nu bent.

En dat zal ongetwijfeld veel goeds hebben opgeleverd. Zoals misschien een leuke baan, leuke relatie, kinderen, vrienden. Maar het gaat je niet helpen je doelen te behalen die je nu nog nastreeft.

 

Een andere manier van denken

 

Welke doelen je nu wilt behalen maakt niet zoveel uit. De boodschap is dat je dit doel niet zult behalen zolang je niks verandert. Want als je met je huidige denkwijze dat doel kon behalen was het nu geen doel meer. Je moet dus op zoek naar een andere manier van handelen, een andere manier van denken. Dat betekent dat je soms comfort los zult moeten laten. Vaak moet je een paar oncomfortabele dingen doen om een resultaat te behalen.
Denk maar eens na, welke dingen heb je bereikt waar je niet ook iets oncomfortabels voor moest doen?

Dus hier een paar vragen voor je om door je brein te laten rollen.

  • Welk doel streef jij nu nog na die onbereikbaar lijkt? Of waarvan je hoopt dat je het gaat halen, ipv weet dat je het gaat halen?
  • Waar gaat het mis, waarom is dit zo onbereikbaar?
  • Doe jij nu alles wat er moet gebeuren om dat doel te behalen?
  • Wanneer het antwoord op de vorige vraag nee is, waarom niet?

 

Werk dit eens uitgebreid voor jezelf uit. En kijk vervolgens welke acties er nodig zijn en voer die acties uit.

Geniet van het resultaat wat daaruit volgt. 😉 

 

Deel dit bericht

Een weekje de sfeer proeven?

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken hoe leuk het is om deel te nemen aan de lessen bij INVORMsport. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over de werkwijze bij ons en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van je proefweek. Of bel direct naar 06 16 94 78 571 voor meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan!

Onbeperkt sporten voor €39,75 ?

25%

korting per maand