fbpx

Grouptraining

Waarom Grouptraining?

 

Wij begrijpen dat niet iedereen personal training kan betalen of misschien juist graag in een groep sporten. Voor die mensen hebben wij ook Semi personal training en Group training.

Bij deze trainingen train je altijd in een groep van maximaal 10-12 personen.

Dit aantal is bewust zo klein omdat de trainer dan ten alle tijden de kwaliteit van bewegen kan controleren en mensen corrigeren en bijstaan waar nodig.

 

 

We trainen op hoge intensiteit op jouw niveau, we horen nog wel eens; “ik ga eerst aan mijn conditie werken dan kom ik bij jullie”.

Maar laat dat nou net ons werk zijn, iedereen van elk niveau kan mee doen en mee komen. Elke training is zo in elkaar gezet dat iedereen jong, oud, fit, sterk, minder fit, dik en dun mee kunnen doen.

Onbeperkt sporten

Twee keer is in eerste instantie een mooi start punt, maar wanneer je fitter/sterker wilt blijven worden zal op den duur ook hier wat aan toegevoegd moeten worden.

Onbeperkt is dan de mooiste optie omdat je zoals de naam zegt zelf kunt bepalen hoe vaak je komt. Je haalt het meeste uit de trainingen wanneer je de juiste combinaties pakt, rekening houdend met je rust en herstel.

Bijvoorbeeld, maandag en woensdag avond of dinsdag en donderdag avond of woensdag en vrijdag ochtend. Bij al die combinaties is ook nog een zondag ochtend toe te voegen. Of zelfs maandag en woensdag avond, vrijdag ochtend en zondag ochtend voor de die hards.

Ja, ik wil graag weten wat INVORMsport voor mij kan betekenen!