Naanbroodje kipshoarma

Bereidingstijd: 25 minuten
Ben je gek op broodje shoarma? We hebben nu een andere variant gemaakt! Een heerlijk naanbroodje belegd met kipshoarma, komkommer, champignons en verse koriander!
Ingrediënten:
1 klein naanbroodje garlic (60 gram)
100 gram kipshoarma
100 gram champignons
1/4 komkommer
4 takjes verse koriander
5 gram boter
15 gram knoflooksaus
snufje peper en zout
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de champignons in partjes en de komkommer in dunne schijfjes.
Verhit de boter in de pan en bak hierin de kipshoarma en champignons gaar. Breng de shoarma op smaak met peper en zout.
Zodra de oven opgewarmd is gril je het broodje in 4 minuten gaar. Snijd ondertussen de verse koriander fijn.
Maak het naanbroodje op door eerst het eerst te beleggen met de kipshoarma met champignons, daarna de komkommerschijfjes en als topping de verse koriander met knoflooksaus. Geniet ervan!
Energie:
Kcal: 407
Eiwit: 29 gram
Koolhydraat: 36 gram
Vet: 17 gram