Groepsles

LXR® Shape in Wijk bij Duurstede

LXR® (spreek uit als elixer) Shape is een krachtige workout met LXR® bag. De focus ligt bij deze workout op het trainen van de spierkracht. De workout is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar die sterkere benen, billen en een sterkere buik wil. De trainingsintensiteit kan door de trainers bij INVORMsport worden aangepast aan de sporter, door meer of minder gewicht te gebruiken (body weight is ook een optie) en te kiezen voor basic of meer complexe oefeningen. Motivatie van de trainers en muziek maken van deze training een shapefeest!

 • Voor: mannen en vrouwen uit de regio Wijk bij Duurstede (ook geschikt voor blessurepreventie)
 • Leeftijd: vanaf 16 jaar
 • Intensiteit: matig tot hoog (aan te passen aan de sporter)
 • Duur: 45 minuten
 • Training: spierkracht van de benen, billen en buik
 • SANDBAG TRAINING
 • HARTSLAG
 • KRACHT
 • LOCATIE: MULTI AREA

Wij scoren een:

Wat is LXR® Shape?

LXR® Shape is een training met LXR® bag. De LXR® bag is een zak gevuld met zand. De bag weegt 6 kg, maar kan worden verzwaard naar 9 kg. Tijdens de LXR® Shape trainingen worden er functionele krachtoefeningen met de bag gedaan, zoals squats, lunges, presses en rotaties. De LXR® Shape trainingen duren 45 minuten en hebben een vaste structuur bestaande uit een warming-up, hoofdprogramma en cooling-down. Tijdens het hoofdprogramma wissel je krachtoefeningen in stand af met oefeningen op de grond. De oefeningen worden gedaan op muziek. De basic choreografie is voor iedereen geschikt. Doordat je niet te veel na hoeft te denken over de oefeningen ligt de focus op de uitvoering.

Wat zijn de trainingseffecten van LXR® Shape?

LXR® Shape is een echte krachttraining. De focus ligt hierbij op de benen, billen en buik, maar ook het bovenlichaam wordt getraind. Doordat je grote spiergroepen traint gaat de hartslag omhoog en train je ook je uithoudingsvermogen. De oefeningen worden gecontroleerd uitgevoerd waarbij de INVORMsport trainers aandacht hebben voor de juiste techniek. De training kan daarom ook goed worden uitgevoerd om na een blessure weer spierkracht op te bouwen. Met LXR® Shape word je sterker en fitter!

Onze reviews

LXR® Shape samengevat

 • Spierkrachttraining met focus op de benen, billen en buik
 • De intensiteit wordt aangepast door te variëren met het gewicht van de LXR® bag
 • Voor iedereen geschikt die van een intensieve training houdt door maatwerk van de INVORMsport trainers
 • Snel sterker en fitter

Profiteer van gratis LXR® Shape training

Wil je een keer meedoen en kijken of LXR® Shape wat voor je is? Schrijf je in voor een gratis proefweek bij INVORMsport Wijk bij Duurstede of vraag een GUNPAS aan voor zes gratis House Of Workouts (HOW) Trainingen. Met deze GUNPAS kan je in een maand tijd alle HOW trainingen (XCORE®, BRN®, LXR®, SCLPTcycle®) bij INVORMsport proberen. Direct inschrijven voor een maandabonnement of 10-rittenkaart kan natuurlijk ook. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tarieven

Een weekje de sfeer proeven?

Meld je dan aan voor een gratis proefweek. Zo kun je zelf ontdekken hoe leuk het is om deel te nemen aan de lessen bij INVORMsport. Tegelijkertijd kunnen wij jou alles uitleggen over de werkwijze bij ons en helpen wij je met de juiste combinatie van workouts, coaching, expertise en prijs. Geheel vrijblijvend met een persoonlijk advies op maat! Dat wat het beste werkt voor jou.

Vul jouw gegevens in en dan nemen we contact met je op voor het plannen van je proefweek. Of bel direct naar 06 16 94 78 571 voor meer informatie.

Liever direct lid worden? Meld je hier aan!