Personal Trainer

Senky Szentkerestyova

Mijn naam is Senky, ik ben 33 jaar oud en woonachtig in Wijk bij Duurstede.

In 2011 ben ik naar Nederland gekomen. Sinds die tijd ben ik werkzaam in de palliatieve zorg met de spierziekte ALS.

Ik ben opgegroeid in de directe omgeving van het gebergte de Hoge Tatra (Slowakije) en daar ontstond ook mijn liefde en passie voor bergen en de natuur. In 2017 ben ik in contact gekomen met INVORMsport en daar heb ik mijn passie voor krachttraining en fitness gevonden.

In 2020 heb ik besloten om een opleiding als fitness trainer te gaan volgen, en begon ik met mijn stage bij INVORMsport. De opleiding heb ik succesvol afgerond en ben ik als trainer bij INVORMsport aan de slag gegaan.

Met heel veel plezier ben ik een van de trainers geworden, en met passie de fitnesswereld in gegaan.

In januari 2022 heb ik besloten om hike- en sup-weekenden te gaan organiseren in het hart van de Belgische Ardennen. Ik ben heel blij dat ik op deze manier mensen kan helpen en laten ervaren hoe leuk beweging kan zijn.

Zelf houd ik van uitdagingen en door een flinke dosis van mijn enthousiasme probeer ik mensen ook enthousiast te maken en te helpen hun doelen te bereiken.

Senky personal trainer invormsport