Personal Trainer en assistent Bedrijfsleider

Niels de Jong

Mijn naam is Niels de Jong.
Ik ben in 1997 geboren en woon in Rhenen.

Vanaf het moment dat ik het fietsen onder de knie had, ben ik met sporten bezig gegaan. Atletiek en tennis, altijd in beweging zijn, daar krijg ik nog steeds energie van.

Op het Dulon College in Ede volgde ik de opleiding Sport en Bewegen omdat ik mijn gevoel wilde volgen. Hier behaalde ik tegelijkertijd mijn diploma’s Leefstijltrainer, Fitnesstrainer A en Sportmassage.

Dagelijks was ik in de sportschool te vinden om trainingen te geven en zelf te trainen. Op dat moment kwam ik er achter dat sporten erg belangrijk is.

Mijn doel is dat mensen een leven kunnen leiden waar zij zichzelf goed bij voelen. Daarbij rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen die er zijn. Op deze manier wordt de aandacht van ziekte en zorg verschoven naar gezondheid en gedrag.

Om mijzelf in bovenstaande te specialiseren ben ik recent gestart met een post-HBO-opleiding Leefstijlcoach bij Instituut CAM.

Uiteindelijk hoop ik een professional te worden die mensen begeleidt bij het nemen van de regie over hun gezondheid en welzijn.

Sport is fun…..dat laat ik je ervaren…..je gaat het beleven
Van harte welkom bij INVORMSport