fbpx

Jeroen Meijer

Mijn naam is Jeroen Meijer. In januari 2013 nam ik het initiatief om INVORMsport als bedrijf te starten. Vanaf de eerste dag zijn mijn broer Bart en vrouw Krista nauw betrokken geweest. Samen hebben we dit unieke bedrijf verder uitgebouwd.

Mijn passie voor sport is ontstaan bij defensie waar ik elf jaar als militair actief ben geweest. Ik heb hier verschillende functies uitgeoefend, waaronder infanterist bij de Luchtmobiele Brigade, instructeur bij het revalidatie peloton van dezelfde brigade en – nadat ik mijn CIOS diploma haalde en de opleiding tot Militair Sportinstructeur afrondde – sportinstructeur.

Tijdens deze elf jaar heb ik op sportgebied enorm veel verschillende mensen begeleid, zowel individueel als in groepsverband waarbij differentiatie enorm belangrijk was. Zo heb ik veel ervaring opgedaan met één-op-één begeleiding en het begeleiden van (grote) groepen.

Nadat ik defensie gedag zei, heb ik veel ‘civiele’ opleidingen gevolgd, waarbij de PT course van Menno Henselmans en de SmartPT opleidingen een van de belangrijkere zijn geweest. Door alle opleidingen, de jarenlange ervaring en de gedrevenheid om elke dag weer bij te leren ben ik continu op de hoogte van de beste en meest uitgebreide informatie. Zo is INVORMsport in mijn ogen dé plek om aan te kloppen wanneer je niet op zoek bent naar de nieuwe hypes, maar feitelijk juiste informatie die jou de beste resultaten opleveren!

Ja, ik wil graag weten wat INVORMsport voor mij kan betekenen!