Recepten

Gevarieerd eten is belangrijk! We hebben veel verschillende bouwstoffen nodig om ons lichaam optimaal te laten draaien. Helaas weten we niet welke bouwstoffen en bioactieve stoffen in welke voedingsproducten zit. Daarom is het belangrijk dat we veel verschillende soorten groentes, fruit, vlees, vis en gevogelte eten. Denk hierbij ook aan verschillende kleuren.

Wij begrijpen dat het lastig is om telkens weer nieuwe recepten te bedenken en daarom bedenken wij dat voor je! Wekelijks worden er nieuwe recepten geplaatst. De recepten zijn onderverdeeld in 

Bekijk hier onze recepten 

 

Ja, ik wil ook voedingsadvies van INVORMsport

Vul onderstaand formulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met jou opnemen om te bespreken hoe wij jou het beste kunnen helpen. 

 

  • * velden zijn verplicht.

INVORMsport in Wijk bij Duurstede is dé plek voor Personal Training & Small Group Training. Wij zijn het alternatief voor de Sportschool. Bij INVORMsport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proeftraining.

Nieuwe Trainer INVORMsport

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen, mijn naam is Sander van der Vlies en ik ben Personal Trainer bij INVORMsport. 

Lees meer

Fit! Revolution

WORD SLANKER & FITTER ONDER BEGELEIDING VAN EEN PERSONAL TRAINER Klik hier voor alle startinformatie

Lees meer
Meer nieuws