fbpx

Voeding

Met alleen bewegen behaal je je doelstelling vaak niet

Aandacht voor voeding is minstens even belangrijk en misschien wel het moeilijkste van alles. Iedereen kan twee keer per week een uurtje trainen in de sportschool, maar de uren buiten de gym zijn lastiger. Want wie houdt er nou niet van gezelligheid en lekker eten? Dat hoef je gelukkig niet op te geven, maar het is wel belangrijk dat je je er bewust van wordt en er een balans in vindt.

Je lichaam heeft veel verschillende bouwstoffen nodig om optimaal te functioneren. Zorg daarom voor voldoende variatie. Het is best ingewikkeld om telkens nieuwe recepten met gezonde producten te bedenken. Daarom bedenken wij die voor je! Regelmatig plaatsen wij op onze site nieuwe recepten om ook buiten de gym te werken aan jouw doel!

De gerechten zijn onderverdeeld in vier categorieën. Als je op de afbeelding klikt, vind je het complete recept en de voedingswaarde.

Ontbijt

Lunch

Diner

Pre bed

Voedingsadvies?

Wil je afvallen of fitter worden? Dan is de juiste brandstof (voeding) erg belangrijk. Een dieselmotor rijdt immers ook niet prettig op benzine ;-). Daarom geven wij naast recepten ook voedingsadviezen op maat. Vraag in onze gym naar de mogelijkheden of vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken hoe we jou het beste kunnen helpen.    

eBook

Download hier onze verschillende E-books met lekkere recepten:

Ja, ik wil graag weten wat INVORMsport voor mij kan betekenen!