INVORMsport in Wijk bij Duurstede

Vacature Club Manager Groepslessen

Wij zijn de snelst groeiende sportclub van de regio en wij hebben veel te bieden voor een ambitieuze club manager groepslessen.

Wij zijn momenteel op zoek naar een clubmanager voor ons ‘groepslesaanbod’. Onder jouw leiding draait er een mooi team, worden er de Groepsles doelen behaald en komen de leden samen trainen met een smile op hun gezicht. Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen in de fitnessbranche, je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, sales ervaring is een pre en kunt snel schakelen.

Daarnaast is het van belang dat je uit de regio komt omdat het zomaar zo kan zijn dat je in ochtend én avonden werkt waarbij je de middag lekker voor jezelf hebt. Je kunt dan naar huis gaan of sporten in de mooiste gym van Nederland, darten tegen een van je collega’s of een spelletje Photoplay doen. Zoals gezegd, gezelligheid is belangrijk en binding met het team des te meer.

Onder anderen daarom, hebben wij elke week naast de weekbespreking ook elke vrijdag een gezamenlijke training en een gezellige lunch.

Wat bieden wij?

 • Een gevarieerde werkplek
 • Ruimte voor ontwikkeling
 • Interne opleidingen
 • Leuke collega’s

Wij scoren een:

MORE THAN JUST A GYM

wij zijn de snelst groeiende sportclub van de regio en wij hebben veel te bieden voor de ambitieuze club manager.

Onder jouw leiding draait er een mooi team, worden er fitness doelen behaald en komen de leden trainen met een smile op hun gezicht. Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen in de fitnessbranche, je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, sales ervaring is een pre en kunt snel schakelen.

Kortom jij probeert het maximale eruit te halen op een professionele manier.

Onze Multi Area is gespecialiseerd in groepslessen. De kwaliteit van groepslessen in onze gym is hoog. Bij INVORMsport krijgen alle werknemers de mogelijkheid om regelmatig opleidingen en bijscholingen te volgen. Teamspirit is heel belangrijk omdat we van mening zijn dat je dit ook uitstraalt naar je leden. We houden van doelen stellen en proberen iedere keer weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ga jij die uitdaging met ons aan?

Wat zoeken wij?

Een clubmanager voor ons ‘groepslesaanbod’. (de functie wordt nieuw ingericht dus zelfs over een mooie naam mag je nog meedenken ;-)). Zijn groepslessen je passie en kun je een groepslesrooster goed beheren? Houd je ervan je team iedere dag weer uit te dagen en beter te maken? Ben je creatief en kom je met goede sales ideeën? En, wil je deelnemers blij en fit maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waarom wil je werken bij INVORMsport?

 • De grootste in de regio

  Met een uitgebreide selectie aan apparatuur en gewichten! Max 30 sporters in de grootste fitness ruimte van de regio!

 • Team van personal trainers

  We werken altijd met zeer vakkundige trainers die de doelen van onze klanten voorop stellen.

 • Groot aanbod in trainingen

  INVORMsport biedt afwisselende en uitdagende trainingen voor ieder niveau. maximaal 12 deelnemers.

 • De beste groepslessen

  Wij bieden onze klanten SPINNING, XCORE, SCLPTCYCLE, BRN, LXR WORKOUTS. Samen heerlijk knallen op opzwepende muziek!

 • Maar liefst 1600m2

  Puur trainingsgenot met het grootste en breedste aanbod van deze regio. En: 6 dagen per week open vanaf 06.00 uur.

 • Meer dan 10 jaar ervaring

  In het begeleiden van mensen op gebied van voeding, training, mindset en het behalen van resultaat.

Wij bieden veel variatie op de werkvloer

Wij zijn de grootste krachttraining locatie van de regio met uitgebreide trainingsmogelijkheden en professionele apparatuur. Je zal in je nieuwe werkzaamheden dan ook veel variatie vinden, wat het leuk en uitdagend maakt en houdt. Wat deze taken gedetailleerd inhouden bespreken we graag onder het genot van een goede kop koffie.

 • Je hebt geen 9-5 mentaliteit, schakelt mee als dat nodig is en bent zelfstandig.
 • Jij zorgt ervoor dat je een voorbeeld wordt voor je team en leden.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zorgt dat de club draait.
 • Je zoekt altijd weer naar nieuwe uitdagingen binnen de club om deze nog succesvoller te maken en krijgt hier ook de kans voor.

Ben je geïnteresseerd en enthousiast over wat je net gelezen hebt en kneedbaar? Meld je dan hieronder aan voor een kennismaking!

SOLLICITEER NU

Proef de sfeer bij INVORMsport Wijk bij Duurstede

Plan hier een afspraak

Je zal in je nieuwe werkzaamheden veel variatie vinden, wat het leuk en uitdagend maakt en houdt. Wat deze taken gedetailleerd inhouden bespreken we graag onder het genot van een goede kop koffie of thee.

Ben je geïnteresseerd en enthousiast over wat je net gelezen hebt en kneedbaar? Meld je dan snel aan voor een kennismaking!Laat hier je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Wijkse ondernemer? Meld je aan voor de gratis performance sessie

X