Wat is Semi personal Training (SPT)?

Dit is een concept dat je nergens in Wijk bij Duurstede of naaste omgeving vindt! SPT is PT in een ruimte met maximaal 9 andere personen. Dit is géén groepstraining en ook géén Smallgroup Training. Je krijgt namelijk een specifiek voeding- en trainingsschema gericht op jouw doelstelling en je werkt zelfstandig.

In plaats van dat je 1 op 1 met de trainer in de ruimte aan het werk bent, trainen er meerdere mensen en iedereen met zijn of haar eigen specifieke schema. Uiteraard zal er altijd een trainer aanwezig zijn om je te begeleiden, spotten, vragen te beantwoorden. De trainer is bekend met jouw doelstelling, weet wat jou te doen staat en is betrokken. 

SPT bij INVORMsport is:

  • Trainingsschema’s gericht op jouw doelstellingen
  • Voedingsschema’s gericht op jouw doelstellingen
  • Flexibele trainingsuren
  • Begeleiding van tenminste 1 INVORMsport personal trainer
  • Sporten in groepsverband en 1 op 1
     

Start met dit unieke concept! Vraag nu een intake Semi Personal Training aan!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

INVORMsport in Wijk bij Duurstede is dé plek voor Personal Training & Small Group Training. Wij zijn het alternatief voor de Sportschool. Bij INVORMsport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proeftraining.

Nieuwe Trainer INVORMsport

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen, mijn naam is Sander van der Vlies en ik ben Personal Trainer bij INVORMsport. 

Lees meer

Fit! Revolution

WORD SLANKER & FITTER ONDER BEGELEIDING VAN EEN PERSONAL TRAINER Klik hier voor alle startinformatie

Lees meer
Meer nieuws