Personal Training bij INVORMsport in Wijk bij Duurstede

Personal Training is een op maat gemaakt voeding- en trainingsplan inclusief de bijbehorende begeleiding. We hebben deze 2 onderwerpen direct aan elkaar gekoppeld omdat het één niet werkt zonder het ander. Onze grootste doelgroep zijn mensen die er simpelweg mooier uit willen zien op het strand.

Voor de een betekent dit dat er een beetje vet vanaf moet om spieren zichtbaar te maken terwijl de ander een erg laag vet percentage heeft maar niet tevreden is omdat hij of zij meer spiermassa wil kweken om zo de mooie ronde vormen zichtbaar te maken.

Dus kort samen gevat, wil jij:

 • Je lichaam in de shape van je leven (terug)brengen?
 • Graag een paar kilootjes verliezen of misschien wel een heleboel?
 • Spiermassa opbouwen?
 • Fitter door het leven?
 • Meer kennis krijgen over welke voeding voor jou goed is en wat je beter niet kunt eten?
 • Jezelf maximaal inzetten!
 • Jezelf wel maximaal inzetten maar kan dit niet i.v.m. een fysieke beperking?
 • En ben je maximaal gemotiveerd? Dan is een personal trainer dé persoon die je zoekt.
   

Waarom bij INVORMsport?


Wij zijn personal trainers en niets anders dan dat. Dit betekent dat wij dag en nacht alleen maar bezig zijn met het beter maken van anderen en dit levert ons voldoening op. We zijn constant bezig met onze eigen ontwikkeling en het verbeteren van onze leden.

In de wereld van fysieke training verandert dagelijks zo enorm veel dat het van groot belang is om mee te gaan in deze ontwikkelingen, dit is dan ook de reden dat alle trainers meerdere malen per jaar opleidingen en cursussen volgen. Er is niet 1 visie en/of opleiding de beste, daarom pakken wij van alles wat mee en halen hier de kennis en vaardigheden uit die wij belangrijk vinden om toe te passen op onze leden.

Hiermee maken wij het verschil.

Stel niet langer uit en start nu met personal training bij INVORMsport in Wijk bij Duurstede.

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

INVORMsport in Wijk bij Duurstede is dé plek voor Personal Training & Small Group Training. Wij zijn het alternatief voor de Sportschool. Bij INVORMsport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proeftraining.

Nieuwe Trainer INVORMsport

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen, mijn naam is Sander van der Vlies en ik ben Personal Trainer bij INVORMsport. 

Lees meer

Fit! Revolution

WORD SLANKER & FITTER ONDER BEGELEIDING VAN EEN PERSONAL TRAINER Klik hier voor alle startinformatie

Lees meer
Meer nieuws