Uitdagende & diverse Group Trainingen bij INVORMsport

Onze Group trainingen zijn altijd divers en uitdagend. Bij deze trainingen train je altijd in een groep van maximaal 10-12 personen. Dit aantal is bewust zo klein omdat de trainer dan de kwaliteit van bewegen kan controleren en mensen corrigeren en bijstaan waar nodig. We trainen op hoge intensiteit OP JOUW niveau. Elke training is zo dat iedereen mee kan doen.

Meerdere van onze leden halen hier hun keer op keer hun gestelde korte termijn doelen. Bij deze trainingen train je altijd in een groep van maximaal 10-12 personen. Dit aantal is bewust zo klein omdat de trainer dan ten alle tijden de kwaliteit van bewegen kan controleren en mensen corrigeren en bijstaan waar nodig.

We trainen op hoge intensiteit OP JOUW niveau, we horen nog wel eens ik ga eerst aan mijn conditie werken dan kom ik bij jullie. Maar laat dat nou net ons werk zijn, iedereen van elk niveau kan mee doen en mee komen. Elke training is zo in elkaar gezet dat iedereen jong, oud, fit, sterk, minder fit, dik en dun mee kunnen doen.

Stel niet langer uit en start met een gratis proeftraining in één van onze groepen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor een kennismaking of om aan te sluiten bij één van onze groepen! 

  • * velden zijn verplicht.

INVORMsport in Wijk bij Duurstede is dé plek voor Personal Training & Small Group Training. Wij zijn het alternatief voor de Sportschool. Bij INVORMsport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proeftraining.

Nieuwe Trainer INVORMsport

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen, mijn naam is Sander van der Vlies en ik ben Personal Trainer bij INVORMsport. 

Lees meer

Fit! Revolution

WORD SLANKER & FITTER ONDER BEGELEIDING VAN EEN PERSONAL TRAINER Klik hier voor alle startinformatie

Lees meer
Meer nieuws