fbpx

Semi Personal Training

Waarom semi Personal Training?

 

Door de toenemende drukte van Personal Training (PT) merken wij dat het lastig is om iedereen te kunnen begeleiden op tijden die voor jullie gunstig zijn. Daarnaast zijn wij ons ervan bewust dat PT niet voor ieders portemonnee geschikt is.

Daarom hebben wij Semi Personal Training (SPT) bedacht. Dit is een concept dat je nergens in Wijk bij Duurstede of naaste omgeving vindt! SPT is PT in een ruimte met maximaal 9 andere personen. Dit is géén groepstraining en ook géén Smallgroup Training. Je krijgt namelijk een specifiek voeding- en trainingsschema gericht op jouw doelstelling en je werkt zelfstandig.

Dus SPT is;

Trainingsschema’s gericht op jouw doelstellingen.

Voedingsschema’s gericht op jouw doelstellingen.

Flexibele trainingsuren.

Begeleiding van tenminste 1 INVORMsport personal trainer.

Sporten in groepsverband en 1 op 1.

Intake gesprek

Tijdens een gratis en vrijblijvend intake gesprek proberen wij een goed beeld te krijgen van jouw trainingsgeschiedenis.

Op basis hiervan maken we een inschatting van wat voor een voortraject jij nodig hebt.

Bij ons staat namelijk de kwaliteit voorop en daarom is voor sommige mensen een aantal 1 op 1 sessies noodzakelijk om op weg geholpen te worden. Met deze sessies willen we je zo goed mogelijk voorlichten m.b.t. de trainingen die je bij ons krijgt en tevens aandacht schenken aan de technische uitvoering van oefeningen.

Wij zullen uiteraard een eerlijke inschatting maken want ook wij willen dat jij z.s.m. kunt aansluiten in de SPT.

Ja, ik wil graag weten wat INVORMsport voor mij kan betekenen!