Saskia Kuijer

April 2014: ik krijg de keuze van Jeroen voorgelegd: wil ik weer fit en blessurevrij worden, dan is het antwoord twee keer per week Personal Training. Oké, duidelijk advies. Zo’n abonnement hakt best aardig in mijn uitgavenpatroon. Laten we het een maandje of drie proberen. En onder ons gezegd: ik was binnen één maand verkocht, verslaafd! Ik voelde mij steeds fitter en energieker worden. De training zie ik persoonlijk als pure quality time, waar het dat uurtje alleen om mij draait en om niets of niemand anders! Even geen werk, huishouden, vragen van collega’s of opdrachtgevers. Na de training is er weer ruimte voor andere dingen. Op het werk pakte ik allerlei uitdagingen met een frissere blik op. Ik kan meer werk verzetten, betekent dus ook meer omzet genereren. In dit proces ben ik mentaal ook gegroeid: ik ben minder gevoelig voor stressvolle situaties en zie altijd wel ergens een oplossing, een uitdaging of de humor er wel van in. Per saldo levert de personal training mij meer op, dan de uitgaven die ertegenover staan. Het resultaat van de kosten-baten analyse is dus nog steeds positief. Mooie deal toch!

Nu was ik onlangs op een seminar en daar is een van de volgende spreuken bij mij blijven hangen: bekijk één ding in je leven eens anders en alles verandert. Als ondernemer investeer je regelmatig in je bedrijf (gereedschap, computerapparatuur, cursussen, personeel, vervoermiddelen), maar we vergeten onszelf! Wat als je nu eens ook in je eigen gezondheid investeert. Wat verandert er dan allemaal voor jou?

Nieuwe Trainer INVORMsport

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen, mijn naam is Sander van der Vlies en ik ben Personal Trainer bij INVORMsport. 

Lees meer

Fit! Revolution

WORD SLANKER & FITTER ONDER BEGELEIDING VAN EEN PERSONAL TRAINER Klik hier voor alle startinformatie

Lees meer
Meer nieuws