Sjoerd Lubbers

Gisteren tijdens mijn training werd ik door Jeroen gewezen op de onnauwkeurige uitvoering van mijn oefeningen. Sinds 4 juli 2016,heb ik een zo genoemd spt abonnement bij invorm sport.

En de ontwikkeling is niet onverdienstelijk. Mijn spieren groeien, ik val dankzij de voedingsadviezen enorm af en heb een lijf waar ik tot afgelopen juli nog niet van heb durven dromen. Daarbij geniet ik ook nog van deze ingeslagen weg. Maar gisteren werd ik dus netjes op mijn vingers getikt. Na een goed overleg, waarin Jeroen mij in heeft laten zien waar ik in ' de fout' ga, wat mijn valkuil is, zijn mijn oefeningen enigszins aangepast en kijken we over een week of het ook daadwerkelijk werkt. Voor mij behalve voor het sporten een fijne les, maar als ik er als ondernemer naar kijk, kan ik alleen maar wensen dat ik dergelijke begeleiding daar ook had. Soms maakt je bedrijf een groei door en verlies je doel en of basis uit het oog. Je hebt het niet eens door want het gaat toch goed. Meer, zwaarder, you name it. Succes blinkt. Toch met wat correctie zou je nog meer uit je gegeven energie kunnen halen. Je bedrijf nog meer elan geven, bijvoorbeeld. Efficiënter kunnen werken. Je rendement vergroten door terug te gaan naar de basis.

En zo kan ik meerdere voorbeelden geven van adviezen die ik tijdens het sporten bij in vorm sport mag ontvangen, die toepasbaar zijn als ondernemer. Dat ik doelen moet stellen, niet teveel ineens moet willen. Dat ik er goed aan doe mezelf uit te dagen, dat ik om hulp kan vragen en dat het fijn is om te horen wanneer je iets goeds doet.

Om waar eens wat te noemen.

Nieuwe Trainer INVORMsport

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen, mijn naam is Sander van der Vlies en ik ben Personal Trainer bij INVORMsport. 

Lees meer

Fit! Revolution

WORD SLANKER & FITTER ONDER BEGELEIDING VAN EEN PERSONAL TRAINER Klik hier voor alle startinformatie

Lees meer
Meer nieuws