Maak kennis met het Team van INVORMsport


Jeroen

Mijn naam is Jeroen Meijer en heb in januari 2013 het initiatief genomen om INVORMsport als bedrijf in te schrijven bij de k.v.k.
Vanaf de eerste dag zijn mijn broer Bart en vrouw Krista nauw betrokken geweest en zodoende hebben we er uiteindelijk voor gekozen om gezamenlijk verder te bouwen aan dit unieke bedrijf.

Mijn passie voor sport is ontstaan bij Defensie waar ik 11 jaar als militair actief ben geweest. Ik heb hier verschillende functies uitgeoefend waaronder infanterist bij de Luchtmobiele Brigade, instructeur bij het revalidatie peloton van dezelfde brigade en later sport instructeur nadat ik mijn C.I.O.S. diploma behaald had en de opleiding voor Militair sportinstructeur had afgerond.

Tijdens deze 11 jaar heb ik enorm veel verschillende mensen begeleid op sportgebied zowel individueel als in groepsverband waardoor het één op één begeleiden en het begeleiden van (grote) groepen waarbij differentiatie enorm belangrijk is, mij niet meer vreemd was.

Daarnaast heb ik na het verlaten van de militaire dienst enorm veel 'civiele' opleidingen gedaan waarbij de Bayesian PT course en de SmartPT opleidingen een van de belangrijkere opleidingen zijn geweest. Door alle opleidingen die wij gedaan hebben, de jarenlange ervaring en de gedrevenheid om elke dag weer bij te leren zorgen wij ervoor dat wij continu op de hoogte zijn van de beste en meest uitgebreide informatie waardoor INVORMsport dé plek is om aan te kloppen wanneer je niet op zoek bent naar de nieuwe hypes maar feitelijk juiste informatie die jou de beste resultaten opleveren!
 


Bart

Mijn naam is Bart Meijer, personal trainer bij INVORMsport. Toen ik jonger was, zocht ik langere tijd naar sporten die ik leuk vond. Ik probeerde dingen als basketbal, honkbal (teamsporten) om er steeds achter te komen dat dit niet mijn ding was. Toen ik eenmaal in de sportschool met krachttraining in aanraking kwam kon ik hier toch iets meer mijn drive in vinden. Om niet veel later het kick/thaiboksen te ontdekken wat ik een aantal jaren met plezier heb gedaan.

Ik heb, net als vele anderen, een hekel aan werken! Gelukkig hoeft dat nu niet meer. Want mensen helpen om hun doelen te bereiken op het gebied van sport, beweging en voeding voelt niet als werken. Het geeft me dan ook dagelijks zoveel voldoening, het is het mooiste wat er is! Ik wil mensen helpen sterk te worden, fit te worden, af te slanken of een andere doelstelling te behalen, want iedereen wil toch INVORM zijn?


Krista 

Mijn naam is Krista Meijer, fulltime personal trainer en voedingscoach bij INVORMsport. Ik ben de vrouw van Jeroen Meijer en samen hebben wij sinds 2015 een dochter. 

Vroeger heb ik aan Ritmisch Gym en Turnen gedaan . Hier ben ik mee gestopt toen ik 8 jaar was. Hierna heb ik 11 jaar niks aan sport gedaan, totdat ik Jeroen ontmoette in 2006. Hij was erg sportief en heeft mij kennis laten maken met Survivaltraining, hardlopen en triatlon. Dit bleken alleen geen sporten voor mij te zijn :-). Duursporter zit blijkbaar niet in mijn genen. Wat wel goed bij mij past is krachtsport. Mijn uitdaging heb ik gevonden in Powerliften. In december 2016 heb ik meegedaan aan het NK Powerliften en ben 7de in mijn categorie geworden. 

Wat ik zo leuk vind aan mijn vak? Het kunnen bijdragen en helpen om iemands doel te bereiken! Mensen sterker en fitter maken. Dat ze weer met trots in de spiegel kunnen kijken en zelfverzekerder in het dagelijks leven zijn. 

Heb jij een leuk doel, maar weet je niet zo goed hoe je deze kunt bereiken? Neem dan snel contact op, ik wil je er graag bij helpen!

Sander

Mijn naam is Sander van der Vlies en ik ben Personal Trainer bij INVORMsport. 

Van kleins af aan ben ik altijd al bezig geweest met sporten. Van voetbal, karate, zeilen tot fitness. Door deze hobby’s wilde ik graag een sportopleiding gaan volgen. Dit heb ik ook gedaan, op het CIOS in Amersfoort en Arnhem. Hier ben ik opgeleid tot sportdocent. Tijdens mijn opleiding was ik vaak in de sportschool te vinden, dit deed ik omdat ik mijzelf wilde uitdagen en om de discipline te vinden om te bereiken wat ik wilde en dat was fit zijn. Ook heb ik in de tussentijd fitness trainer A behaald. 

Door het vele fitnessen kwam ik erachter dat ik Personal Trainer wilde worden, dit omdat het me een enorme uitdaging leek om met verschillende mensen aan hun doelen te werken. Het heeft er uiteindelijk tot geleid dat ik van mijn passie mijn werk kan maken. 

De trainingen die ik geef zijn: de BUITENtraining, Grouptraining, Semi Personal Training en Personal Training. 

 

Wil jij ook (weer) slanker & fitter worden onder begeleiding van het team van INVORMsport?

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

INVORMsport in Wijk bij Duurstede is dé plek voor Personal Training & Small Group Training. Bij INVORMsport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proeftraining.

Nieuwe Trainer INVORMsport

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen, mijn naam is Sander van der Vlies en ik ben Personal Trainer bij INVORMsport. 

Lees meer

Fit! Revolution

WORD SLANKER & FITTER ONDER BEGELEIDING VAN EEN PERSONAL TRAINER Klik hier voor alle startinformatie

Lees meer
Meer nieuws