Wellness masseur

Petra Troost

Graag stel ik mij aan je voor. Ik ben Petra Troost en woon in Wijk bij Duurstede. Sinds een paar jaar sport ik met heel veel plezier bij INVORMsport! Ik heb hier een grote persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt in het sporten. Ik ben fitter, strakker en zit beter in mijn vel dan ooit!

De zeer goede begeleiding met Personal Training, de grote diversiteit aan mogelijkheden in Groepstrainingen en de laagdrempelige gezellige sportcultuur maken INVORMsport voor mij als een 2e thuis!

Naast de gezonde inspanning ervaar ik hoe belangrijk het is om ook goed te ontspannen. De afgelopen periode heb ik met heel veel plezier en enthousiasme de opleiding tot *Wellness masseur gevolgd. Voor mij een langgekoesterde wens om deze opleiding te behalen. Het is zo ontzettend waardevol en dankbaar om te zien hoe ontspannen en met een fijn gevoel de cliënten van de bank komen.

Ben je ook zo druk, loopt je hoofd over of heb je spanning in je lijf? Ben jij nieuwsgierig wat een massage voor je kan betekenen?

Op aanvraag verzorg ik een massage bij INVORMsport. Vanaf september 2023 open ik ook mijn massagepraktijk aan huis.

*Wellness massage is een klassieke ontspanningsmassage waarbij je rug, nek, schouders, armen, handen, benen en voeten met aandacht worden gemasseerd. Het doel is ontspanning van de spieren, het lichaam en de geest. Stress en lichamelijk klachten kunnen doorbroken worden. Een echt cadeautje voor jezelf!!

Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Ik ben veel te vinden bij INVORMsport en bereikbaar (ook via de app) op telnummer 0644663732.

Ontspannen groetjes Petra

Petra Troost