Shake & Pump trainer en BBB trainer

Leontien Schaap

Mijn naam is Leontien Schaap, Shake & Pump Trainer en BBB trainer bij INVORMsport.

Ik ben getrouwd met Danny en samen hebben wij 2 fantastische zonen.

Al een tijdje sportte ik met veel plezier bij Invorm voordat ik meedeed aan de ‘’out of the box’’ challenge. Hierin leerde ik de juiste balans voor mij te vinden tussen gezond eten en sporten. Waarin ik mijn persoonlijke doel behaalde. Sindsdien probeer ik mezelf nog steeds uit te dagen. Waaronder ook het lesgeven als Shake & Pump trainer valt. Ik vind het erg leuk om te doen en hopelijk kan ik die enthousiasme en energie overdragen tijdens de lessen.

Daarnaast haal ik ook veel voldoening uit het krachttrainen en er volgen vast nog meer ‘’out of the box’’ uitdagingen!

Tot ziens bij Shake & Pump en de BBB!

Leontien Schaap invormsport