Tom van der Brink - INVORMsport


INVORMsport

Tom van der Brink

resultaten behaald

Met heel veel plezier train ik nu ruim een jaar bij INVORMsport. Ik trainde in het verleden bij andere sportscholen, maar vond daar niet waar ik naar op zoek was. Juist die kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en het ‘groepsgevoel’ zijn die zaken die INVORMsport kenmerken.

Mijn doelstelling was duidelijk: Fitter en sterker worden in combinatie met een betere lichaamsbouw. 

Na een uitgebreide intake werden de doelstellingen besproken en kreeg ik een trainingsschema op maat. Ook op het gebied van voeding ben je bij INVORMsport aan het juiste adres. Krista is op dat gebied de expert. 

Ik daagde mezelf uit om in 2 maanden maximaal resultaat te behalen. Dat betekende in overleg met Jeroen en Krista, een aangepast trainings- en voedingsschema, even geen alcohol, veel trainen en opletten met eten. Krista begeleidt je hierbij uitstekend!

Zij weet precies wat je wel en wat je beter even niet kunt eten. Daarbij stemt zij dit op de persoonlijke situatie goed af. zodat de doelen haalbaar zijn. Tussentijds kun je bij haar altijd terecht voor vragen of aanpassingen.

Op advies van Krista heb ik gebruik gemaakt van de voedingsapp. Dit zorgt voor bewustwording van je eigen eetpatroon. Krista kan hierdoor ‘achter de schermen’ meekijken en dat kan soms net even dat extra setje zijn, om die zak chips te laten liggen…

Mijn doelstelling is behaald; Na 2 maanden een mooie progressie met zichtbaar resultaat. Iedereen in het team van INVORMsport bedankt!

Jullie zijn goed bezig!