Bob - INVORMsport


INVORMsport

Bob

afvaltraject zonder dieten

Twee jaar geleden begon ik met Semi Personal Training.

Na een eerste kennismaking, wenperiode en succesverhalen van de medesporters, ben ik in gesprek gegaan met Krista over voeding. Zij is eerlijk en duidelijk over haar visie, over de tijdsindicatie van de voortgang en over de verschillende fases die je kan doorlopen. Ze past haar tempo aan op maat, komt niet met ongevraagde adviezen en luistert goed naar wat je nodig hebt. Mijn voedingspatroon brachten we in kaart met behulp van een app die dagelijks bijgehouden wordt en zij monitort. Daarna stelden mijn doel vast: afvallen!

Vanuit mijn voedingspatroon keken we wat er anders kon en welke producten ik dan moet nuttigen om toch aan de nodige voedingsstoffen te komen. Het afvallen verliep geleidelijk, zonder alles op te hoeven geven. Toen dat doel bereikt was, stelden we mijn volgende doel vast: spiermassa vergroten!

Met een persoonlijk trainings- en voedingsschema boekte ik ook hier progressie. M’n vetmassa verminderde en mijn spiermassa nam toe. En nu? Nu ben ik erg tevreden. Ik ben zestien kilo lichter, mijn omvang is met 36 centimeter afgenomen, ik ben fitter en zelfverzekerder. Het voedingspatroon zit nu zo in mijn leefstijl dat ik weer mezelf mag trakteren op een heerlijk biertje of wijntje.

Krista, Jeroen, Bart en Sander waren onmisbaar in dit proces. Zij verkopen geen loze beloftes, geven advies en kunnen dit ook onderbouwen of geven je informatie waaruit je dan zelf een keuze kunt maken. Lekker eten en leven is prima te combineren met sporten en een gezond voedingspatroon.