Pasta met Parmaham en rucola - INVORMsport recepten


INVORMsport

Pasta met Parmaham

Pasta met Parmaham en Parmezaanse kaas

Bereidingstijd: 25 min.

Ben jij gek op Italiaans eten en wil je graag op je calorieën letten? Wij hebben een heerlijk pasta voor je gemaakt die caloriearm is en toch smaakt naar Italië!

 

Ingrediënten voor 1 persoon:

  • 40 gram fusilli
  • 40 gram parmaham
  • 15 gram parmezaanse kaas (geraspt)
  • 100 gram doperwten
  • 50 gram sugar snaps
  • 1 handje rucola sla
  • 1 blokje groentebouillon
  • snufje peper en zout

Bereiding:

Kook de fusilli in ruim water met bouillonblokje gaar.
Snijd de sugar snaps doormidden. Kook in een aparte pan de doperwten en sugar snaps kort, zodat ze knapperig blijven.

Meng vervolgens de groente met de fusilli. Leg het op een brod en garneer af met de parmaham, rucola en de Parmezaanse kaas. Breng op smaak met peper en zout.

Eetsmakelijk!

 

Energie per portie:

Kcal: 380

Eiwit: 27 gram

Koolhydraat: 42 gram

Vet: 11 gram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.