fbpx

Wat zeggen de leden

Samen met de super toegewijde en deskundige trainer Jeroen, hard werken aan haalbare doelen.

Met ups en downs toch mooie resultaten behalen! Jeroen is veel meer dan alleen personal trainer, ook persoonlijke omstandigheden worden in het schema opgenomen.

Lees verder

Een reis naar het buitenland is nooit een belemmering, Jeroen maakt een
schema die daar uitgevoerd kan worden.
Na de training is er ook altijd weer ruimte in het hoofd om ook op het werk weer te kunnen knallen.

Door INVORMsport en Jeroen heb ik mijn eerste doel behaald, ik ben dit jaar op alle vlakken sterker geworden!

“Physical fitness is not only one of the most important keys to a healthy body, it is the basis of dynamic and creative intellectual activity.” – John F. Kennedy

Marco Noordam

Je hebt geen invloed op ouder worden. Hoe je ouder wordt en hoe fit je daarbij blijft, is wel iets waar je invloed op kunt uitoefenen. Ik heb er bewust voor gekozen om met Jeroen te trainen, omdat ik nog wekelijks wil voetballen met/tegen mensen die gemiddeld twintig tot dertig jaar jonger zijn. Om dat vol te kunnen houden, moet je een training volgen die je voldoende fit houdt en tegelijkertijd uitdaging biedt.

Lees verder

De training met Jeroen geeft mij veel uitdaging en draagt sterk bij aan dit fit zijn om te voetballen. Elke keer als ik denk dat ik mijn maximum heb bereikt, dan is hij in staat me een nieuwe uitdaging te geven die mij prikkelt om weer verder te gaan. Op het moment dat ik begon te trainen met Jeroen had ik een schouderblessure. Het was prettig dat hij voldoende inlevingsvermogen had om mij te laten trainen en tegelijkertijd te laten herstellen van mijn blessure.

Kortom: “Never a dull moment, always a challenge”.


Geurt van Wijk

Bijna een jaar geleden begon ik met sporten bij INVORMsport. Na een kennismakingsgesprek werd Bart mijn Personal Trainer. Bart heeft een moeilijk, maar uitdagend programma voor mij samengesteld waar we samen met veel energie en plezier aan werken. Tweemaal per week heb ik een afspraak met Bart om een uur te sporten. Ondanks dat ik niet sta te springen om te gaan, ben ik blij dat ik er ben en geeft het mij een voldaan gevoel als ik weer ben geweest!

Lees verder

Het klinkt een beetje gek, maar dat ik consequent kom doe ik ook een beetje voor Bart. Samen met mijn doelstelling, geeft hij mij de juiste motivatie om er iedere week twee keer te zijn.

 

Vincent van der Weerd

Met heel veel plezier train ik nu ruim een jaar bij INVORMsport. Ik trainde in het verleden bij andere sportscholen, maar vond daar niet waar ik naar op zoek was. Juist die kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en het ‘groepsgevoel’ zijn zaken die INVORMsport kenmerken.

Lees verder

Mijn doelstelling was duidelijk: fitter en sterker worden in combinatie met een betere lichaamsbouw. Na een uitgebreide intake, werden de doelstellingen besproken en kreeg ik een trainingsprogramma op maat. Ook op het gebied van voeding, ben je bij INVORMsport aan het juiste adres. Krista is op dat gebied de expert.

Ik daagde mezelf uit om in twee maanden een maximaal resultaat te behalen. Dat betekende in overleg met Jeroen en Krista, een aangepast trainings- en voedingsschema, even geen alcohol, veel trainen en opletten met eten. Krista begeleidt je hierbij uitstekend. Zij weet precies wat je wel en wat je even beter niet kunt eten. Daarbij stemt zij dit op de persoonlijk situatie goed af, zodat de doelen haalbaar zijn. Tussentijds kun je bij haar altijd terecht voor vragen of aanpassingen.

Op advies van Krista heb ik gebruik gemaakt van voedingsapp. Dit zorgt voor bewustwording van je eigen eetpatroon. Krista kan hierdoor ‘achter de schermen’ meekijken en dat kan soms net even dat extra zetje zijn, om die zak chips te laten liggen…

Mijn doelstelling is inmiddels behaald; na twee maanden een mooie progressie met zichtbaar resultaat! Iedereen in het team van INVORMsport bedankt. Jullie zijn goed bezig!

 

Tom van de Brink

Persoonlijke aandacht staat voorop bij INVORMsport. Ruim een jaar sport ik er nu en tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van. Wekelijks kun je mij vinden in één van de groepslessen en daarnaast wordt er ook op mijn voeding gelet.

Lees verder

Het fijne is dat alle instructeurs je kennen en zelfs de collega sporters stellen zich voor. Als ze merken dat je minder komt, dan wordt er ook gevraagd hoe dat komt en of ze kunnen helpen. Ga zo door!

Stephanie van Schijndel

Ik sport nu drie maanden bij INVORMsport en ervaar het als zeer positief. De sportschool is toegankelijk voor jong en oud en er is een vriendelijke en ontspannen sfeer. Er zijn goed getrainde instructeurs die hun passie op een professionele manier overbrengen. Zeker een aanrader.”

Lees verder

Monique van der Putte

Een half jaar geleden begon ik met Personal Training bij INVORMsport. Jeroen moedigt me aan, daagt me uit en ondersteunt me om steeds het beste uit mezelf te halen. Elke training boek ik vooruitgang. Niet alleen qua conditie, maar ook in gewichtsverlies. Tijdens mijn training is de focus van Jeroen volledig op mij gericht.
Deze persoonlijke aanpak is precies wat ik nodig heb en vind ik de kracht van INVORMsport!

Lees verder

Monica

Twee jaar geleden begon ik bij INVORMsport met Semi Personal Training. Na een eerste kennismaking, wenperiode en succesverhalen van de medesporters, ben ik in gesprek gegaan met Krista over voeding. Zij is eerlijk en duidelijk over haar visie, over de tijdsindicatie van de voortgang en over de verschillende fases die je kan doorlopen. Ze past haar tempo aan op maat, komt niet met ongevraagde adviezen en luistert goed naar wat je nodig hebt. Mijn voedingspatroon brachten we in kaart met behulp van een app die dagelijks bijgehouden wordt en zij monitort. Daarna stelden mijn doel vast: afvallen!

Lees verder

Vanuit mijn voedingspatroon keken we wat er anders kon en welke producten ik dan moet nuttigen om toch aan de nodige voedingsstoffen te komen. Het afvallen verliep geleidelijk, zonder alles op te hoeven geven. Toen dat doel bereikt was, stelden we mijn volgende doel vast: spiermassa vergroten!

Met een persoonlijk trainings- en voedingsschema boekte ik ook hier progressie. M’n vetmassa verminderde en mijn spiermassa nam toe. En nu? Nu ben ik erg tevreden. Ik ben zestien kilo lichter, mijn omvang is met 36 centimeter afgenomen, ik ben fitter en zelfverzekerder. Het voedingspatroon zit nu zo in mijn leefstijl dat ik weer mezelf mag trakteren op een heerlijk biertje of wijntje.

Krista, Jeroen, Bart en Sander waren onmisbaar in dit proces. Zij verkopen geen loze beloftes, geven advies en kunnen dit ook onderbouwen of geven je informatie waaruit je dan zelf een keuze kunt maken. Lekker eten en leven is prima te combineren met sporten en een gezond voedingspatroon.

Bobby

Facebook reviews

4.9
powered by Facebook
Erno Van Der Woude
Erno Van Der Woude
2018-12-31T10:54:16+0000
Bekwame trainers die perfect weten het beste uit jouw lichaam te halen en je helpen om je grenzen te verleggen!
Ron Pieper
Ron Pieper
2018-12-11T18:15:55+0000
Ik ben sterk. Dacht ik. Na jaren op eigen gelegenheid te hebben gesport, na jaren mee te hebben geholpen in het hoveniersbedrijf van mijn zoon. Ik voelde mijzelf goed. Tot ik mijzelf inschreef voor SPT bij INVORMsport. Nu weet ik beter. Nu weet ik wat jezelf goed voelen echt betekent. Toppers daar. Er ging een sterke sportieve wereld voor mij open. Nu ben ik pas INVORM. Dank daarvoor INVORMsport. Toppers.lees meer
Marian Scheerder
Marian Scheerder
2018-12-11T12:49:30+0000
Super gemotiveerd en ze weten wat belangrijk is. Sport er al vanaf dag 1 en nog steeds heel erg naar mijn zin. Ook als je even een herstel periode hebt passen ze de trainingen weer aan.Toppers zijn het.lees meer
Petra Overhand
Petra Overhand
2018-11-28T19:22:36+0000
Bart, Jeroen, Sander en Krista! Ze weten mij elke keer opnieuw de juiste motivatie te geven om dat stapje verder te gaan en mezelf uit te dagen zodat ik altijd met een tevreden glimlach weer naar buiten loop!Goede (voedings)adviezen, voldoende afwisseling in de groepstrainingen en een erg fijne sfeer!lees meer
Marjolein Veldhuizen
Marjolein Veldhuizen
2018-06-28T18:32:05+0000
Martien Dix
Martien Dix
2017-06-06T12:55:30+0000
Ik vind invorm een inspirerende sportschool. Als je er voor de eerste keer komt lijkt het wat veel voor 1 uur. Maar al gauw kom je er achter dat je plezier krijgt in het sporten en dat je elke keer weer iets verder wil. Ook de variatie is prima Dit alles gebeurt onder deskundige leiding van de trainers. Ook de grote van de groepen vindt ik prima, ruimte voor iedereen en toch de sfeer van ons allen. Kortom, een plek waar ik graag naar toe gaat om lekker moe maar voldaan weer te vertrekken.lees meer
Cathy Al Bazi
Cathy Al Bazi
2017-05-26T11:18:56+0000
INVORM sport is een geweldige sportschool. Je kan er alles vinden wat je nodig hebt voor powerlifting, olympic lifting, bayesian bodybuilding, vetverlies en spiergroei. Onder leiding van Jeroen, Bart en Krista krijg je niet alleen goede tips over hoe je het beste kan sporten, er wordt ook naar jou als persoon geluisterd. Dat maakt hun aanpak bijzonder. Echt een aanrader!lees meer
Liesbeth Verbeek
Liesbeth Verbeek
2017-03-20T11:44:46+0000
Jacqueline Gijsbertsen
Jacqueline Gijsbertsen
2016-09-30T15:46:53+0000
Daniëlle van Ee
Daniëlle van Ee
2016-09-21T17:12:17+0000
Top om te sporten, top trainers, top begeleiding! Ik ben Invorm dankzij Invormsport! ��‍♀️
Linda Oostra
Linda Oostra
2016-09-01T22:30:15+0000
Wil je graag sporten, maar is de drempel zo enorm hoog?! Dan ben je bij INVORMsport aan het juiste adres. Werkelijk iedereen past hier tussen, is welkom en zal de juiste op maat gemaakte begeleiding krijgen. Dus twijfel niet langer, maak een afspraak en wie weet tot ziens! 🙂lees meer
Sytze Notebomer
Sytze Notebomer
2016-04-29T11:29:03+0000
Goede begeleiding, als je een oefening niet goed doet helpen ze meteen met advies om het beter te doen. Heb je last van je spieren, geen punt dan wordt je direct gemasseerd als daar ruimte voor is. Heb je vragen over voeding, ook geen probleem er wordt in overleg met jou een schema gemaakt welke bij jouw doelen past. Kortom, gewoon goed. En dit is geschreven door iemand die liever aan een andere bar hangt dan een barbell 😉lees meer
Laurens Nvt
Laurens Nvt
2016-03-15T21:22:26+0000
Lekker buffelen op eigen niveau. Goede begeleiding die je helpt met je uitvoering en je blijft prikkelen om door te zetten. Aanrader voor één ieder.lees meer
Astrid Zoontjes
Astrid Zoontjes
2016-02-20T13:20:34+0000
Zo he he; eindelijk de 5 sterren kunnen vinden!!!!! Nog steeds na 2 jaar helemaal happy de peppy bij invormsport. Erg grensverleggend en voel me steeds soepeler en sterker worden MAAR perfectie is blijven verbeteren en daar ga ik voor . Dank mannen en vrouwlees meer
Liesbeth Rosendaal
Liesbeth Rosendaal
2016-01-16T09:31:06+0000
'Nee joh, dat is niks voor mij, met die gewichten.' 'Nee, ik heb een blessure...dat kan ik niet.' 'Ik heb geen tijd om te sporten.' 'Ik vind dat helemaal niks, allemaal van die opgepompte lijven.' 'Dat kan ik nooit!' Lulkoek. Als je bij INVORMsport gaat sporten, merk je vanzelf dat het maar om één ding draait: jezelf. En hoe haal je eruit wat erin zit. En dat is een heleboel kan ik uit ervaring zeggen. Geloof je me niet? Stuur me maar een pb, dan leg ik je graag uit hoe tof én professioneel het daar is.lees meer
Tanja Van de Kerkhof
Tanja Van de Kerkhof
2016-01-15T20:10:47+0000
Een etmaal heeft 24 uur waarvan we gemiddeld 8 uur slapen en 8 uur werken. Blijft over 8 uur voor kinderen, sociale bezigheden, eten, drinken etc. etc. Oh ja, in die overige 8 uur graag ook nog geregeld een uurtje sporten. Haal het beste uit die uurtjes en uit jezelf en kies voor Jeroen, Bart, Paco en Krista van Invorm. Dat is kiezen voor kwaliteit met hoofdletter K!lees meer
Yuri Vlaar
Yuri Vlaar
2016-01-15T19:01:14+0000
Nelleke van der Horst
Nelleke van der Horst
2016-01-15T16:53:53+0000
Na 3 jaar sporten bij invormsport verveelt het nog steeds geen minuut. Met een gemotiveerd team die een ieder op zijn eigen niveau tot het maximaal haalbare weet te krijgen.lees meer
Ilse Zuurhout
Ilse Zuurhout
2016-01-15T09:37:33+0000
Door INVORMsport ingezien wat krachttraining kan betekenen. Weg met die met cardio apparatuur, welkom kettlebel en gewichten. INVORMsport biedt goede begeleiding waardoor je de grenzen op zoekt. Een aanrader voor iedereen die wil sporten maar niet van sportscholen houdt. Individueel maar toch ook samen.lees meer
Martine van der Woude-Vernooij
Martine van der Woude-Vernooij
2016-01-08T10:02:45+0000
Sterker worden, conditie opbouwen, afvallen, blessures overkomen... Welk doel je ook hebt, uiteindelijk moet je zelf de inzet leveren om je doel te bereiken. Zo voelt het niet bij InVorm! Daar formuleer én bereik je je doelen samen met trainers Bart, Paco en Jeroen en met de aanmoediging en motivatie van je mede-sporters. Succes gegarandeerd! Helemaal fijn is dat het niet bij trainen alleen blijft. Ook voedingsadvies, kleding en een verantwoorde maaltijdenservice zijn onderdeel van het totaalpakket. Enneh... Als je gewoon lekker wil sporten zonder concrete doelen, ben je natuurlijk ook van harte welkom.lees meer
Linda van den Broek
Linda van den Broek
2016-01-07T20:09:51+0000
Veel fun, én serieuze en uitdagende trainingen. Zelfs in de groepstrainingen die ik volg ervaar ik dat ik de lat steeds een beetje hoger (of in het geval van de push up: lager) wil leggen. Ieder op zijn eigen niveau, maar wel met de nodige aanmoedigingen van elkaar. En als je buurman dat extra beetje gewicht pakt, dan doe jij dat natuulijk ook! Uiteraard met goede begeleiding, een correcte uitvoering vooropgesteld.lees meer
Natasja Kleinveld
Natasja Kleinveld
2016-01-07T16:06:38+0000
Een sportschool die zich onderscheid van de andere sportscholen door de informele sfeer en betrokkenheid maar ook doordat ze je stimuleren, helpen en controleren bij je persoonlijke doelstellingen zodat je een goed/ mooi resultaat kan behalen. Als team zijn ze vernieuwend, verrassend en betrouwbaar en doel/resultaatgericht!lees meer
Esther Esther
Esther Esther
2016-01-07T15:08:49+0000
Ik train hier nu ander half jaar. Het verschil met een sportschool is de persoonlijke aandacht van zowel de trainers als de leden onderling. Het voelt meer als een vereniging zonder verplichtingen. Bij Invorm heb ik naast sportplezier vooral geleerd om naar mijn eigen lijf te luisteren, mijn sportgrenzen te leren kennen en daar mijn training op af te stemmen. Daar word je ook goed in begeleid.lees meer
Wanda van Enst
Wanda van Enst
2016-01-07T10:47:13+0000
Sporten bij INVORMsport: gegarandeerd resultaat, voldoening, en plezier! Met een professioneel team en enthousiaste leden is sporten bij INVORM meer dan leuk!lees meer
Laura Sliggers
Laura Sliggers
2016-01-05T19:03:37+0000
Invorm Sport is voor mij letterlijk en figuurlijk de omslag geweest! Ben lekkerder gaan eten, anders gaan bewegen en maak tijd voor mezelf om te gaan sporten! Klein en knus team die goede coaching waarborgt! Top!lees meer
Emma Cramer
Emma Cramer
2015-11-05T11:05:15+0000
Ik krijg bij INVORMsport ontzettend goede begeleiding waardoor ik met veel plezier aan het sporten ben. Daarnaast heb ik een op maat gemaakt voedingsschema gekregen met heerlijke recepten, hierdoor voelt het niet als iets wat ik vol moet houden, het gaat vanzelf! Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik na een aantal weken al zichtbaar vooruitgang heb geboekt. Het werkt ook super motiverend om te zien hoe snel je vooruitgaat qua oefeningen, je wordt continu uitgedaagd om het meeste uit je training te halen!lees meer
Martje de Groot
Martje de Groot
2015-09-08T11:03:36+0000
Wat een fijne manier van sporten bij INVORM!! Ieder op z'n eigen niveau maar toch in groepsverband. Jeroen en Bart weten daarbij met een super begeleiding ook het uiterste uit jezelf te halen!lees meer
Thomas van Rooijen
Thomas van Rooijen
2015-09-03T09:32:45+0000
Super begeleiding!
Marieke van Echtelt
Marieke van Echtelt
2015-09-02T18:51:42+0000
Sporten bij INVORMsport betekent resultaat!
Rianne Pennewaard
Rianne Pennewaard
2015-09-02T17:29:05+0000
Dit is pas echt sporten! Goede begeleiding en gegarandeerd spierpijn (als je niet te vaak komt)
Ferry Den Haan
Ferry Den Haan
2015-05-03T11:30:25+0000
Uitdagend, doelgericht, je traint voor jezelf maar het voelt als teamsport omdat iedereen ook elkaar helpt en motiveert!
Paco Klein
Paco Klein
2015-03-17T20:15:22+0000
Even helemaal weg..heerlijk! Super gemotiveerd team en goede begeleiding. Fit worden was nog nooit zo leuk
Steven Luiken
Steven Luiken
2014-12-10T13:26:38+0000
Jan Scheer
Jan Scheer
2014-10-26T10:15:42+0000
Jack Gijsbertse
Jack Gijsbertse
2014-07-20T17:02:58+0000
Ben nu maand bezig met Bart de personal trainer , hij zit er boven op en laat me flink werken , door zijn toedoen voel ik me super fit , heb doel voor ogen die uk zeker door toe doen Bart zeker ga halen , van 50 jaar naar 25 kom maar op 5 de Hdslees meer
Marco Verschoor
Marco Verschoor
2014-06-25T19:46:02+0000
Stefan de Groot
Stefan de Groot
2014-06-23T04:45:01+0000
Persoonlijk, uitdagend, motiverend, doelgericht, trots en vooral leuk anders! Ik ben al een poosje een gemotiveerde trotse INVORMsport'er Jij ook?lees meer
Olaf Vernooij
Olaf Vernooij
2014-06-20T22:15:45+0000
Daan van Deukeren
Daan van Deukeren
2014-04-24T21:21:15+0000
Twee weken geleden heb ik de marathon van Rotterdam gelopen, ik denk zelf dat ik dit gezien de omstandigheden zonder Invormsport niet gered had. Drie weken voor de grote dag had ik opeens last van een vervelende en pijnlijke knieblessure, daar ging mn schema en ook mn marathon..dacht ik. Ben eerst naar de fysio geweest die me goedbedoeld allemaal rekoefeningen meegaf en de opmerking dat als ik geluk had ik het zou halen. Dit ging mij te langzaam en de pijn was ook niet weg. Edwin attendeerde mij erop dat Jeroen de behandelmethode van Mylogenics beheerst en dat wel eens een uitkomst zou kunnen zijn. Ik kon dezelfde middag nog terecht (hoe flexibel!?) en na een uur behandeling en oefeningen kon ik gelijk 80% pijnvrij trainen, de dagen erop werd dat 95%. Het was fijn om te merken dat het had geholpen. Mn knie hield het weer vol, ik heb de marathon uitgelopen en ben Invormsport dankbaar voor hun aandeel daarin. Ik vind de insteek van de behandeling ook veel beter aansluiten bij iemand die een doel in zijn hoofd heeft, dat doel moeten we zien te halen en niet (zoals bij veel fysio's) eerst het lichaam laten herstellen en daarna kijken wat de beginnende stapjes weer zijn. Kortom, last van een blessure, probeer Mylogenics bij Invormsport, het zal je verbazen!!lees meer
Kavita Rienties
Kavita Rienties
2014-03-28T14:44:14+0000
Sinds kort begonnen met trainen bij InVorm. Ben zeer tevreden over de professionele begeleiding en uitleg. Elke training is weer anders. Het is altijd een verrassing en dat houd mij gemotiveerd. Altijd als ik denk dat ik niet meer kan weet Bart 100% wel dat ik het nog kan. Ze halen alles uit je in de training, en het fijne van personal training is dat zij hun agenda op die van jou aanpassen. Love it!! Ik zou InVormSport zeker aanraden aan iedereen. Het is echt next level trainen en ja je hebt echt wel tijd om te trainen want daar zorgen de boys wel voor, ze staan 24/7 klaar voor een goede service en voor jou agenda.lees meer
Petra Verkerk
Petra Verkerk
2014-03-27T21:03:14+0000
Meer hoef ik niet te zeggen.... Met 5 sterren...!! Je ben heel stom als je niet bij invormsport gaat sporten
Jeroen Meijer
Jeroen Meijer
2014-03-26T17:14:07+0000
Bart Meijer
Bart Meijer
2014-03-26T13:29:01+0000
Marte Noor
Marte Noor
2014-03-26T12:51:23+0000
Één training gehad en beviel goed. De training had hoge intensiteit, goeie motivatie en gezelligheid. De oefeningen worden goed uitgelegd en je wordt gecorrigeerd als dit nodig is, top begeleiding dus! Wil zeker nog een keer komen, door druk sport schema hoop ik toch een gaatje te vinden...!lees meer
Wouter Bothoff
Wouter Bothoff
2014-03-08T17:05:26+0000
Fousha Rolfast
Fousha Rolfast
2013-12-28T11:09:19+0000
Invormsport...De place om jou uitdaging aan te gaan op lichamelijk en geestelijk gebied. .onwijs leuke coaching door Jeroen en Bart...aan te raden voor oud EN jong. .keep the good work tigers..en een geweldig sportief 2014 xx fouslees meer
Krista Meijer van Elburg
Krista Meijer van Elburg
2013-12-28T08:34:23+0000
Altijd leuke trainingen! Lekker variërend en resultaat gericht. Iedereen kan het maximale geven in een les, het maakt dus niet uit hoe getraind of ongetraind je bent. Regen of zon, storm of geen storm, hagel of sneeuw de trainingen gaan gewoon door! :-).lees meer
Anneke Troost
Anneke Troost
2013-12-21T18:04:37+0000
Al bijna 3/4 jaar aan het sporten bij InVorm.Bootcamp, kettlebell of boksen...ik doe het allemaal. Geen een les is hetzelfde&iedere keer weer weten Jeroen en Bart het onderste uit de kan te halen. Je net even over die streep te trekken...je kunt meer als je denkt. Heavy...maar supergezellig & ik wil geen les missen! Dat zegt toch genoeg 😉lees meer
Erik Wesker
Erik Wesker
2013-12-21T14:27:40+0000
Top! uitdagend, grensverleggend en inderdaad gezellig!!!!
Teus van der Ham
Teus van der Ham
2013-12-21T09:24:51+0000
Invormsport is DE PLEK om op een leuke, afwisselende en inspirerende manier, met tijdens de training altijd aanwezige deskundige begeleiding, aan je conditie te werken.lees meer
Zoë Sterkenburg
Zoë Sterkenburg
2013-12-15T19:24:51+0000
Bij Invormsport weten ze je te motiveren en leer je je grenzen te verleggen. Zeer goede en professionele begeleiding. De trainingen zijn elke keer weer uitdagend en afwisselend. Echt een aanrader!lees meer
Anouk Vd Akker
Anouk Vd Akker
2013-12-04T20:26:24+0000
Super! Ik had nooit zin om te sporten.. nu kijk ik graag uit naar de volgende les!! Goede begeleiding en motiverend!
Liesbeth van den Bogaard-Arends
Liesbeth van den Bogaard-Arends
2013-11-18T22:02:54+0000
Jeroen en Bart zijn gewoon super leuke en motiverende trainers! Die inderdaad net dat beetje meer geven en je stimuleren om buiten je comfortzone te treden! Geen les is hetzelfde en dat maakt het juist zo leuk! Ik zeg maar zo, als je er eenmaal aan begint ben je meteen verslaafd (net chocolade 🙂 )lees meer
Joost van der Geer
Joost van der Geer
2013-11-17T20:38:56+0000
Marian Scheerder
Marian Scheerder
2013-11-06T15:47:29+0000
Geweldig wat je hier allemaal kan bereiken. Stel je doel met de trainer en jij werkt er samen met hem naar toe.
Edwin Berendsen
Edwin Berendsen
2013-11-06T12:56:07+0000
Professionele begeleiding, weet je altijd nét iets verder te laten gaan, werkt echt op ieder nivo. Een echte aanrader!!
Raoul te Niet
Raoul te Niet
2013-11-06T12:46:03+0000
Sandra Bernard-van Den Bogaard
Sandra Bernard-van Den Bogaard
2013-10-19T05:37:11+0000
Lydia Zwanenburg
Lydia Zwanenburg
2013-09-15T18:07:55+0000
Nigel May
Nigel May
2013-09-12T14:08:48+0000
Floris Verburg
Floris Verburg
2013-09-04T18:07:45+0000
Theo Stekelenburg
Theo Stekelenburg
2013-08-18T07:19:05+0000
John van Gelderen
John van Gelderen
2013-08-10T19:48:06+0000
Joey Pouw
Joey Pouw
2013-06-11T13:12:37+0000
Tjeerd Balvers
Tjeerd Balvers
2013-06-01T16:01:45+0000
Zeer professionele begeleiding en enthousiaste motivatie op de zware momenten doen je jezelf overtreffen en doorzetten.
Sharon Loopeker
Sharon Loopeker
2013-05-29T07:05:03+0000

Google reviews

Cynthia Grotenhuis Van Steen
Cynthia Grotenhuis Van Steen
13:26 29 Aug 18
Goede informatie gehad
Stefan de Groot
Stefan de Groot
09:11 24 Jun 18
Persoonlijk, uitdagend, motiverend, doelgericht, trots en vooral leuk anders!
Wim Verbeek
Wim Verbeek
13:23 21 Jun 17
Erg tevreden met Invorm sport. Ben op wat oudere leeftijd na ziekte voor het eerst gaan trainen en ik moet zeggen dat ze daar goede begeleiding bij geven. Je hoeft dus niet een sportschoollijf te hebben om hier te beginnen. Nu een jaar later heb ik een veel betere conditie. Ook de combinatie met voedingsadviezen werkt erg goed. Van harte aanbevolen!
Marijke Jelier
Marijke Jelier
17:33 20 Jun 17
Heel blij met de grouptraining. Afwisselend en intensief. Hier doen ze wat ze beloven en de sfeer is goed!
Erno van der Woude
Erno van der Woude
10:46 20 Jun 17
Fijne sfeer, geschikt voor ieder niveau/leeftijd. Perfecte begeleiding om jouw doestellingen te behalen.
Bekijk alle beoordelingen

Ja, ik wil graag weten wat INVORMsport voor mij kan betekenen!