Openingstijden

Dag Openingstijd Sluitingstijd
Maandag 06:00 22:00
Dinsdag 06:00 22:00
Woensdag 06:00 22:00
Donderdag 06:00 22:00
Vrijdag 06:00 17:00
Zaterdag 06:00 13:00
Zondag 09:00 12:00

 

Welkom bij de sportschool waar de dag vroeg begint met energie en motivatie! Bij INVORMsport in Wijk bij Duurstede zijn we er trots op de vroegste openingsuren van de stad aan te bieden. Waarom zo vroeg? Omdat we geloven dat een krachtige start van je dag de sleutel is tot een gezondere levensstijl en meer succes in je fitnessdoelen.

 

Hier zijn enkele voordelen van onze vroege openingstijden:

 

1. Begin met Energie:
Waarom wachten tot later op de dag om actief te worden? Onze deuren gaan al om 6 uur ’s ochtends open, zodat je de dag kunt beginnen met een dosis positieve energie en motivatie. Een krachtige ochtendtraining geeft je de boost die je nodig hebt voor een productieve dag.

2. Minder Kans op Afzeggen:
Vroege ochtend workouts verminderen de kans op afzeggen. Door je training in de ochtend in te plannen, vermijd je de afleidingen en verplichtingen die later op de dag kunnen opduiken. Een consistente routine leidt tot blijvende resultaten.

3. Op Tijd naar Werk:
Met onze vroege openingstijden en aanwezige doucheruimtes kun je zonder stress trainen en nog steeds op tijd op je werk verschijnen. Je zult merken dat je dagelijkse verplichtingen soepeler verlopen wanneer je de ochtend benut voor jezelf.

4. Op Tijd naar Bed:
Een vroege training moedigt een gezond slaappatroon aan. Wetenschappelijke studies tonen aan dat regelmatige ochtendactiviteit kan helpen bij het reguleren van je slaapcyclus, waardoor je niet alleen beter slaapt, maar ook uitgerust wakker wordt.

5. Meer Concentratie:
Een ochtendtraining verhoogt de bloedtoevoer naar de hersenen, wat resulteert in verbeterde concentratie en mentale alertheid gedurende de dag. Zeg vaarwel tegen die middagdip!

Maak Jezelf een Prioriteit!

Klaar om de voordelen van vroege ochtend workouts te ervaren? Bezoek INVORMsport in Wijk bij Duurstede en ontdek de kracht van een actieve start van je dag. Je gezondheid verdient het! Onze deuren staan voor je open om 6 uur ’s ochtends, zes dagen per week.

Tot binnenkort!

Vraag jouw gratis proefweek aan!

Kom het sporten bij INVORMsport vrijblijvend een weekje proberen. Vul het formulier in een maak een keuze voor de les waar je mee wilt starten. Wil je weten waar en hoe laat de lessen worden gegeven? Bekijk dan ons rooster hier.

Onbeperkt sporten voor €39,75 ?

25%

korting per maand