Weten of INVORMsport de Personal Trainer voor jou is?

Ben jij op zoek naar een alternatief voor de normale sportschool? Dan is INVORMsport te Wijk bij Duurstede dé club voor jou! 

Begeleiding op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste programma uit te kiezen. Daarom is er voor jou de INVORM Check. Een test, bestaande uit 6 vragen waarmee wij je nog beter helpen jouw doelen te behalen. Vul hem in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze check is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een advies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

  • * velden zijn verplicht.

INVORMsport in Wijk bij Duurstede is dé plek voor Personal Training & Small Group Training. Wij zijn het alternatief voor de Sportschool. Bij INVORMsport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proeftraining.

Nieuwe Trainer INVORMsport

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen, mijn naam is Sander van der Vlies en ik ben Personal Trainer bij INVORMsport. 

Lees meer

Fit! Revolution

WORD SLANKER & FITTER ONDER BEGELEIDING VAN EEN PERSONAL TRAINER Klik hier voor alle startinformatie

Lees meer
Meer nieuws