Gevulde omelet met asperges en parmezaanse kaas - INVORMsport


INVORMsport

Heerlijk gevulde omelet met gegrilde asperges en parmezaanse kaas

Gevulde omelet met gegrilde asperges

Bereidingstijd: 20 minuten

Kun jij ook niet genoeg krijgen van een lekkere lunch met ei? Dan is dit recept zeker de moeite waard! Een snelle, eiwitrijke en vetrijke lunch. Oja en hij smaakt ook nog lekker.

Ingrediënten:

  • 3 middelgrote eieren
  • 250 gram groene asperges
  • 1/4 middelgrote rode ui
  • 1 handje sla
  • 15 gram amandelen
  • 25 gram parmezaanse kaas
  • snufje peper en zout
  • 5 gram roomboter

Bereiding:

Smelt de roomboter in de pan en gril de asperges. Wanneer deze bijna gaar zijn voeg je de eieren toe en bak deze mee tot ze klaar zijn. Snijd de parmezaanse kaas en ui in kleine stukjes en strooi deze over de eieren heen. verdeel de sla op je bord en daarbovenop de omelet. Bestrooi met de amandelen en breng je omelet op smaak met peper en zout.

Energie: 

  • Kcal: 456
  • Eiwit: 31 gram
  • Koolhydraat: 15 gram
  • Vet: 29 gram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.