Ervaar INVORMsport met de Gratis Proeftraining

INVORMsport in Wijk bij Duurstede helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proeftraining. Zodat je zelf ervaart dat personal training bij INVORMsport bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij INVORMsport ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Mireille (32 jaar): "De oprechte interesse en kennis van de trainers maken het verschil voor mij: zij denken mee en leren me het uiterste uit mezelf te halen. En de knop in m’n hoofd om te zetten. Het gevoel na een training is onvergetelijk. Niet alleen m’n lichaam is sterker, ik voel me sterker en heb geleerd  dat sporten een mindset is die je kunt beïnvloeden."

Stel niet uit, kom kennis maken bij INVORMsport

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • * velden zijn verplicht.

INVORMsport in Wijk bij Duurstede is dé plek voor Personal Training & Small Group Training. Wij zijn het alternatief voor de Sportschool. Bij INVORMsport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proeftraining.

Nieuwe Trainer INVORMsport

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen, mijn naam is Sander van der Vlies en ik ben Personal Trainer bij INVORMsport. 

Lees meer

Fit! Revolution

WORD SLANKER & FITTER ONDER BEGELEIDING VAN EEN PERSONAL TRAINER Klik hier voor alle startinformatie

Lees meer
Meer nieuws