Corona update - INVORMsport


INVORMsport

Corona update

Gelukkig is de lockdown weer voorbij! We hopen natuurlijk dat dit de laatste was, maar dat weten we natuurlijk nooit!

Het is belangrijk om tijdens de Corona tijd, gezond en fit te blijven. Tijdens de lockdown hebben we veel sporters kunnen voorzien van trainingen. Dat hebben we gedaan door het verzorgen van ZOOM-trainingen voor zowel de Personal training (1 op 1 training) als de groepslessen. Verder konden de sportes materiaal lenen om thuis te sporten en eventueel een schema op maat om thuis te kunnen blijven sporten.

Een paar van onze toppers hebben de moeite genomen om een stukje te schrijven over hun ervaring met ons over de afgelopen periode.

Lees ze eens rustig door en als jij ook hulp kunt gebruiken, laat het ons dan weten.
Wij staan voor je klaar ;-)

INVORMsport tijdens corona…

  • Vanaf dag 1 volledig in de actiestand om ons als sporters zo goed en volledig mogelijk te blijven begeleiden
  • telefonisch contact over de stand van zaken, de opties om trainingen te kunnen laten doorgaan bespreken (en welke optie en tijd dan voor ons haalbaar zou zijn), overleg over ons abonnement.
  • PT via zoom in de eigen achtertuin, werkte prima!
  • PT met voldoende afstand aanbieden op locatie met gepaste maatregelen. Trainers met handschoentjes aan, emmertjes sop verspreid over de trainingsruimte.
  • bouwen van een home gym om te kunnen thuiswerken, dus ons als sporters nog beter te kunnen trainen. Natuurlijk ook gezorgd voor gepaste afstand en hygiëne maatregelen. TOPPP!
  • uitlenen van materialen voor thuis gebruik, super fijn!
  • wekelijkse BartsBootycrew training (en ook andere groepstrainingen) thuis uit te voeren door instructie video’s binnen de online community van INVORMsport en ook live.
  • project Q ontwikkelen als steuntje in de rug voor de sporters. Op deze manier blijven voeding en training op de rit. Ook gecombineerd met een Whatsapp groep voor vragen, trots momentjes en die stok achter de deur van de trainers.
  • trainers die persoonlijk aan de deur komen om te vragen of alles goed gaat en het brengen van een kaartje.
  • INVORMsporters vinden elkaar online en zijn super gemotiveerd om te blijven knallen.

Zal ik nog meer opnoemen!?

Het team van INVORMsport is een topteam, ook onder moeilijkere omstandigheden zetten ze door, blijven ze enthousiast, zijn ze gastvrij en super gemotiveerd… dat hebben ze nu dubbel en dwars bewezen!

Kimberley

Mijn ervaring in deze tijden;

Daar ben ik super blij mee! Vanaf het eerste moment waren jullie heel helder in de communicatie.

Jullie hebben vol enthousiasme (ondanks de tegenslag van een noodgedwongen sluiting) meteen actie ondernomen en op creatieve wijze een aanbod gecreëerd dat binnen de Corona-kaders uitvoerbaar was voor iedereen.

Jullie enthousiasme is super aanstekelijk en er is nog steeds echt persoonlijk contact o.a. via de livestreams, maar ook laagdrempelig via whats app of mail. De begeleiding is daarom nog steeds super en persoonlijk afgestemd. Dat vind ik echt tof! De zeer actieve ledengroep, waar de trainingen gedeeld worden, maar ook het gezamenlijke Project Q zijn ontzettend leuk en motiverend. Ik ben nog steeds heel blij dat ik lid ben en hoop dat we snel ook weer op locatie of buiten samen kunnen sporten!

Hartelijke groetjes van Natascha

Ja hoe heb ik de begeleiding ervaren in Corona tijd; eigenlijk in 1 woord: SUPER.

De lessen gingen online gewoon door; voor mij persoonlijk wel een dingetje om het te installeren op mijn mobiel maar dat werd met beide handen aangepakt en opgelost en dat zelfs ik nu zonder moeite live mee doe aan de trainingen.

Het nodige materiaal voor de lessen thuis bezorgdgekregen en zelfs geïnstalleerd …. regelmatig is er contact over hoe het gaat en er is een speciaal concept bedacht om ook de Corona kilo’s beperkt te houden…
Al met al wordt er goed nagedacht om de klanten tevreden te houden en hopelijk als alles voorbij iedereen weer terug te zien bij iINVORMsport

Astrid

Het sluiten van de sportschool deuren was een aardige domper.

De motivatie van de trainers en je medesporters was de perfecte “stok achter de deur” om regelmatig te sporten. Sinds de sluiting is eigenlijk alleen de sportlocatie veranderd.

Alles is door het Invorm team uit de kast gehaald om dat sport moment toch te kunnen blijven aanbieden!

Online trainingen, workout schema’s en een gezamenlijk project met meerdere sporters om elkaar te blijven motiveren om zo je doel te behalen. Ondanks de fysieke afstand, ervaar ik nog steeds de perfecte professionele begeleiding van het hele team!

Groeten,
Erno

Als je onder moeilijke omstandigheden nog beter kan presteren dan ben je wat mij betreft echt de beste!

INVORMsport was vanaf coronaminuut 1 direct in contact met haar sporters met nieuwe aangepaste en motiverende trainingen. Kosteloos uitlenen van materiaal, nieuwe trainingen voor thuis, iedere week meerdere online trainingen, tuin/huisbezoek op afstand, speciaal motivatie project Q, noem maar op, zij verzorgen het.

De betrokkenheid bij hun sporters is 300% en daardoor sport ik nu ook 3x zoveel. Met heel veel plezier! Ook al mis ik de gym, de aandacht, uitdaging in training en ondersteuning blijft top aanwezig!

“Sporten is van levensbelang! Zeker nu.

Als je het nieuws leest zie je overal berichten voorbij komen die de relatie tussen overgewicht en opname op de IC met corona laten zien.

Des te meer reden om gewoon, zo normaal mogelijk, te gaan sporten.

Ik had al een aantal maanden niet gesport door mijn zwangerschap en bevalling.

En nu was het weer tijd om aan de bak te gaan.

Maar ja, corona gooide roet in het eten.

De sportscholen allemaal gesloten. Gelukkig kwam INVORMsport vanaf de eerste dag met een toplossing!

Deelnemen via een zoom-videotraining, online challenges en een project met andere sporters van INVORMsport om elkaar te motiveren, het is allemaal mogelijk. Ook in deze tijd. Want zeker nu is bewegen en sporten zo ontzettend belangrijk.

 

Ik ben blij dat ik weer aan de slag ben en met wat creatieve oplossingen (lees: rugzakswing of stok-overheadpress) is en blijft sporten gewoon heerlijk! Dus voor alle INVORMsport-trainers; bedankt en staysafe.”

Nicky

Hi Jeroen, Krista, Bart, Sander en Kevin,

Wat een super team zijn jullie (ook) in deze zeer bijzondere tijd!

Direct toen het bericht kwam dat INVORMsport de deuren moest sluiten zijn jullie keihard aan de slag gegaan om iedereen zo goed als het kon aan het sporten te houden. We mochten spullen lenen en jullie zijn heel creatief aan de gang gegaan om trainingsmateriaal voor thuis te maken.

Kortom: ik kan mij geen betere sportschool bedenken. Jullie zijn professionele en klantvriendelijke doorzetters die er tijdens deze complexe periode wat van maken! Ik kan niet wachten tot de deuren weer open gaan.

Groetjes,
Elzemieke

16 maart 2020. Nederland gaat op slot. In strijd tegen het Covid-19 virus worden alle samenscholingen verboden. Dat betekende voor mij persoonlijk geen congresorganisatie meer, een bedrijf dat stopt. Maar natuurlijk niet alleen voor mij, ook anderen hebben daar veel last van. Sporten bijvoorbeeld. Ik zat net in zo’n lekker ritme!

Bij Invorm in Wijk bij Duurstede hebben ze dat perfect opgelost. Bart, Jeroen, Sander en Kevin hebben zich sterk gemaakt voor trainingen via Zoom. We kunnen nog steeds deelnemen aan de vertrouwde afwisselende trainingen, maar nu vanuit huis. Ook leuk om te zien waar collega-sporters nu hun oefeningen doen. De een vanuit tuin of garage, de ander vanaf de zolder. En of dit nog niet genoeg is, heeft men ook Project Q gelanceerd, waar iedere dag aandacht wordt besteed aan conditie en gewicht met op woensdag de Q-challenge, die de ene keer intensiever is dan de andere, maar altijd leuk en uitdagend. In ieder geval heeft het sportritme hierdoor, dankzij de heren van Invorm, in deze onrustige tijd niet veel geleden.

Bedankt voor alles. Jullie zijn goud waard!

Alexandra

Sinds het Corona virus er is kunnen we helaas niet naar de sportlocatie zelf toe. Wat heel erg jammer is, maar ook begrijpelijk.

Dankzij het harder werken en het persoonlijke contact kan ik toch verder met sporten. Via live streams kan je mee doen met de groep. Ikzelf heb nog niet (live) mee kunnen doen. Maar de live streams kan je erna al snel bekijken en alsnog zelf uitvoeren. Zo heb je de groepstraining, woensdag challenge en bootyworkout.

Via een gezamenlijke excel bestand hou ik mijn sporten, stappen en gewicht bij.  Hierin staat je doel beschreven en zet je per week in hoe het gaat. INVORMsport geeft je genoeg ideeën en tips zodat je alles thuis kan doen. Ook hebben ze materialen gemaakt waardoor het thuis makkelijker gaat.

Daarnaast mag je ook materialen van INVORMsport lenen om het thuis gemakkelijker te maken.

Via whatsapp houden ze contact met je en vragen hoe het met jou gaat en hoe het met sporten gaat. Dit is erg fijn en maakt het ook persoonlijker.

Zelf als je geen groep sport doe maar semi personel trainer dan zorgen ze er voor dat je een schema krijgt waardoor je thuis toch verder kan.

Ik kan niks anders zeggen dan dat het super is geregeld en zelfs met elkaar op deze manier kunnen helpen in deze tijden.  Ik blijf hierdoor gemotiveerd tot we weer mogen komen.  Ik raad INVORMsport echt aan, zelfs in tijden van Corona.

 

Wel mis ik mijn sportmaatjes. Maar op deze manier komen we er samen doorheen

Zoals vele anderen startte ik de coronacrisis voornamelijk met verveling en niet weten hoe om te gaan met deze extra vrije tijd, wat resulteerde in veel snaaien en ook een biertje extra.

Gelukkig ben ik lid van een van de betere sportscholen in Nederland.

Er werden live lessen en thuis trainingen georganiseerd. En ook werd er een project opgezet.

Voor mensen (zoals ik) die toch nog een extra zetje nodig hadden. Project Q. Met een groep samen op afstand elkaar motiveren om of tegelijk een thuistraining allebei vanuit eigen huis, of samen vanuit eigen huis de live training te doen. Zag je meteen je sportmaatjes weer even.

Een dagelijks minimum aantal stappen zodat je toch aan voldoende beweging kwam elke dag. En ja, ook de vervelende confronterende weegschaal kwam voorbij. Maar die maakt je ook bewuster van wat je eet en drinkt!

Lang verhaal kort, ik mis de sportschool en sportmaatjes! Maar ben blij met de toppers van Invorm die je door deze rare tijd heen slepen en fit houden!

De begeleiding van INVORMsport tijdens deze lastige tijd om regelmaat te houden in welke vorm dan ook heeft mij enorm geholpen met hun Project Q!

Hierdoor houd ik dagelijks bij hoeveel ik weeg en hoeveel stappen ik zet.

En elke week een Challenge van max. 10 minuten is top voor tussendoor!

Mijn gewoonlijke zaterdag ochtend training doe ik door middel van een video chat met een groep leden wat voor mij heel motiverend werkt!

De begeleiding van de trainers is hierbij heel erg goed.

Op deze manier kan ik me goed aan mijn doelen houden. Kortom ik ben heel tevreden!

Jessica

In deze bizarre tijden is er geen one-size-fits-all-oplossing. Invormsport heeft voor elk lid een passend maatwerk-begeleiding aangeboden.

Ik heb gratis spullen mogen lenen, we zijn samen een nieuwe challenge aangegaan en het ontbreekt mij aan bijna niets om thuis heerlijk te trainen.

Bijna, want ik mis iedereen van Invormsport ontzettend, hopelijk zien we elkaar weer snel in het echt!

Saskia

Ik probeer nog steeds aanhangers te vinden voor de buiten training. Wat een feestje is dat. Lekker op zondag ochtend buiten sporten met een gezellige club mensen.

Jullie begeleiding tijdens deze coronacrisis vind ik echt top. Een berichtje om te vragen hoe het gaat, de mogelijkheid om spullen te lenen, jullie creatieve oplossingen om met aanpassingen thuis te trainen, en de live trainingen via zoom. Wat een uitkomst is dat!!! Al gelijk de eerste week hadden jullie een oplossing klaar die met de week werd geprofessionaliseerd. Ik ben blij met de live Trainingen en de mogelijkheid om spullen te lenen.

Laten we hopen dat we snel weer met elkaar kunnen trainen.

Groeten
Ilse

Sinds een klein jaar sport ik bij In-Vorm, gestart met Project-U. (Zie hun site voor uitleg…).
Na het project ben ik met veel plezier bij In-Vorm blijven sporten, gezellig met kleine groepen dus een beetje persoonlijker. Dit ervaar ik als zeer prettig!
Corona heeft behoorlijk wat roet in het eten gegooid, toch…..het hele In-Vorm team heeft hierin zo zijn best gedaan ons te blijven motiveren om te sporten en op je voeding te letten.
Online trainingen, met dank aan Jeroen die mij met meerdere appjes / telefoontjes heeft moeten helpen. Zoom en hangouts, uhhhh HELP! Nogmaals mijn dank.
Hierdoor kan ik al die tijd op vrijdag ochtend de live training van Sander volgen, Super fijn !
Via YouTube kan ik de trainingen van Kevin terug vinden. In mijn eigen tijd of dag, want zondag is en blijft mijn relaxt dag?. Geweldig.
Dan Project-Q, Bart is dit project begonnen. Een stok achter de deur om in deze Corona tijd niet kilo’s aan te komen. Dagelijks invullen van gewicht en stappenteller, een week challenges om jezelf uit te dagen zoveel mogelijk punten binnen te krijgen. Enz….
En dan is daar Krista, haar handboek fase 2 is inmiddels voor In-Vorm sporters te zien. Makkelijke recepten die natuurlijk gezond en lekker zijn. Mmm.Net is de persconferentie geweest, wat een domper en wat een ramp!
Ik had verwacht dat In-Vorm weer open zou mogen, sprakeloos.
Doordat ik door Jeroen, Bart, Sander, Kevin en Krista zo goed begeleid ben zal ik gewoon online blijven sporten bij hun. Stiekem hoop ik dat er een uitzondering gaat komen. 1.5 meter is haalbaar voor sommige sportscholen. Ik mis het zo !!
Nu moeten wij jullie even motiveren misschien…..GA ZO DOOR!
Ook jullie zijn goud waard !
Verder wat ik al zei ben ik hierover even sprakeloos !!!Ik hoor net het filmpje op facebook, toch een lichtpuntje voor jullie en ons !
Buiten sporten…, prima oplossing. Nu hopen op een lange zomer, dan mogen we erna weer naar binnen.
Dus wil JIJ ook lekker in de buitenlucht onder begeleiding lekker sporten, Bel In-Vorm!Groeten Anita Copier.
Vanaf het moment dat bekend werd dat Invormsport dicht moest, werd er direct creatief gedacht in oplossingen. De mogelijkheden vlogen in de eerste paar dagen om je oren!
Ik denk dat dit echt de kracht van Invormsport is en laat zien geen ‘standaard’ sportschool te zijn; denken in mogelijkheden op een veilige manier en ook op een manier die jij prettig vindt. Er is goed overleg over de training die je thuis kan uitvoeren.
Ik ben blij dat er online mogelijkheden zijn om trainingen thuis te doen (in je eigen tijd/tempo of ‘live’ via Zoom), materialen lenen kan ook en 1 keer per week personal training. Dat laatste gaat prima en de anderhalve meter afstand is te handhaven.
Groetjes,
Monique
INVORMsport voelt als mijn sportfamilie. Daarom mis ik ze ook, zowel de trainers als de sporters. Maar gelukkig laat INVORM zich ook nu weer van zijn sterkste kant zien?. Al snel lag er een motiverend kaartje in mijn brievenbus, stonden er trainingen online, kon ik materiaal lenen of kopen en startte Project Q. Ik heb geen seconde reden gehad om op mijn kont te blijven zitten!
Dat is maar goed ook, want ik zit al 5 dagen per week 8 uur per dag achter mijn laptop. Het resultaat: vaak nog geen 500 stappen op de teller! Door Project Q ga ik nu elke avond aan de wandel. We delen onze resultaten (stappen, gewicht en scores van de woensdag challenge) onderling. Dat motiveert mij enorm. Minder dan 7500 stappen invullen in de app voelt toch als falen. ? En anders is er altijd nog de ‘online schop onder je kont’ van Bart. Van platte billen is trouwens geen sprake, want Bart’s Booty Crew traint elke zaterdag gewoon verder. Al videobellend in onze eigen achtertuin. INVORM trekt alles uit de kast om je gezond & fit te houden. Superfijn!
Groeten,
Danielle