fbpx

Jouw doel is ons doel!

Sporten is onze passie. Vanuit onze passie zijn we INVORMsport begonnen. In januari 2013 schreven we ons in bij de KvK. Vanaf toen zijn we gaan bouwen aan ons bedrijf en dat bouwen, doen we nog steeds. Onze nieuwe website is daar een voorbeeld van. Wij zijn Jeroen, Bart, Krista en Sander en doen er alles aan om samen jouw doelstelling te behalen. Want jouw doel is ons doel!

Daarmee onderscheiden wij ons ten opzichte van de grote onpersoonlijke ‘sportschoolfabrieken’. INVORMsport is dé gym voor jou als je op zoek bent naar een persoonlijke trainingsaanpak. Sporten bij INVORMsport is doelgericht en uitdagend op jouw niveau. Met een intensieve vorm van begeleiding werken we samen aan het behalen van je persoonlijke doelstelling.

Sleutel tot succes

Er zijn veel factoren die invloed hebben op je belastbaarheid. In een plan op maat nemen we al die factoren mee. Uiteraard beschrijven we hierin jouw trainingsopbouw, maar we hebben ook aandacht voor je potentie, dagelijkse beweeg- en voedingspatroon en slaapkwaliteit. Dat persoonlijke maatwerk is de sleutel tot ons en jouw succes. Bij INVORMsport staat de beste persoonlijke begeleiding voor je klaar. Want iedereen heeft een ander doel. Of je nou je conditie wilt verbeteren, wilt afvallen, je fitter wilt voelen of ontspannen met je (klein)kinderen wilt kunnen ravotten, dat doel gaan wij samen aan. Zo ga jij je bij ons echt thuis voelen en staat niks meer in de weg om jouw doelstelling te halen.

Voeding

Met alleen bewegen, behaal je je doelstelling vaak niet. Daarom hebben wij ook veel aandacht voor voeding. Het aanpassen van je voedingspatroon is misschien wel het moeilijkste van alles. Om je hierbij te helpen, delen wij op onze site regelmatig nieuwe recepten met gezonde producten. Zo werk je ook buiten de uren in onze gym aan jouw doelstelling.

Wij gaan bloggen!

Je mag best weten dat we trots zijn op deze complete en persoonlijke aanpak. Wij krijgen energie van tevreden klanten die zichtbaar resultaat boeken. Onze kennis, ervaring en succesverhalen delen we dan ook graag. Een manier waarop wij dat doen is het schrijven van blogs. Ongeveer twee keer per maand delen we onze expertise en geven we praktische tips. Hopelijk inspireert het je in het behalen van jouw doelstelling.

Wij bieden Personal Training, Semi Personal Training en Small Group Training aan. Bel ons gerust voor meer informatie of kom langs voor een gratis proeftraining.

Recente berichten

Doelen halen? Ga op zoek naar je drijfveer

Doelen halen? Ga op zoek naar je drijfveer Bij ons komen veel mensen met een duidelijk doel. Men wil afvallen, het liefst zoveel mogelijk in een hele korte tijd. Want ja, dat kan op televisie ook. Wij moeten deze enthousiastelingen dan vaak afremmen. Want hoe...

Lees meer

Ja, ik wil graag weten wat INVORMsport voor mij kan betekenen!