Yoga, Pilates & Pump - INVORMsport


INVORMsport

Yoga, Pilates & Pump

Yoga, Pilates en Pump INVORMsport

Vanaf heden bieden wij ook Yoga, Pilates & Pump. Door de overname van Sport & Healthclub Energy kunnen we ons aanbod verruimen.

Voor alle lessen is het noodzakelijk zelf een matje mee te nemen!

Gratis Proefweek?

Pilates

In deze les worden de spiergroepen versterkt zonder dat de spieren en gewrichten overmatig worden belast. De oefeningen starten vanuit de buik, lage rug en het bekken. Hierdoor verbeter je jouw kracht, flexibiliteit en balans. Je ontwikkelt lange en sterke spieren en je versterkt je innerlijke core om je wervelkolom te ondersteunen.

Pilates helpt je dus kort gezegd met je houding in het dagelijks leven en bij het sporten te verbeteren

Met Pilates kun je ook blessures helpen voorkomen, het is dus een perfecte aanvulling voor als je een andere sport beoefent.

Yoga

Deze les met Yoga houdingen dagen je op een fysiek gebied uit. Je wordt meer bewust van je lichaam, je ademhaling en hoe het werkt. De houdingen zijn er voor bedoeld om zowel je lichaam als geest te trainen en geven je meer kracht, maken je flexibeler en bevorderen je balans. Hierdoor kan de energie beter door je lichaam stromen en zal je lichaam beter gaan functioneren.

De lessen zijn geschikt voor iedereen jong, oud, beginnend of ervaren.

Er is veel afwisseling en herhalingen zodat je de techniek beter gaat beheersen.

Yoga, Pilates en Pump INVORMsport

Pump

Op stimulerende muziek wordt in deze les gewerkt aan een beter uithoudingsvermogen, meer spierkracht en een strakker lijf. Plezier in het sporten is hierbij heel belangrijk. Elke les is anders.

Deze bestaat voornamelijk uit goede basic bewegingen waarbij al dan niet (gecombineerd) gebruik wordt gemaakt van gewichtjes, elastieken en steps. Na deze workout volgt een heerlijke cooldown.

Oud of jong, man of vrouw deze groepsles is voor iedereen toegankelijk.

Binnen schoenen zijn verplicht!

Meld je nu aan voor een Gratis Proefweek