Na jaren niet gesport te hebben en een leven lang diëten en jojo-en, besloot ik dat er iets structureel moest gaan veranderen. Ik besloot mee te doen aan de 90days-challenge. En met succes! Ik ben in de 90days 6kg afgevallen, heel wat centimeters kwijtgeraakt en zit weer lekker in m’n vel. Ik vind sporten zelfs leuk inmiddels!

De trainers hebben mij en de groep ontzettend goed begeleid, gemotiveerd en uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Ja, dat was ook weleens pittig, maar het is het zeker waard geweest! Ik heb nu concrete handvatten waarmee ik zelf verder kan. Niet even, maar voor de rest van m’n leven.

De sfeer in de 90days groep was top, iedereen motiveerde elkaar enorm. Bij Invorm is iedereen is welkom. De trainers staan altijd klaar om te helpen en geven je net dat extra zetje om je doelen wél te kunnen bereiken.

Dus ben je op zoek naar een structureel gezondere & fittere levensstijl? Klaar met dat ge-jojo en bankhangen en op zoek naar iets wat je wél kunt volhouden op de lange termijn? Schrijf je in bij Invorm en ga ervoor!